The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salut,

Cum a fost săptămâna ta? Uite că a venit vara (dar și furtunile) peste noi, azi e vineri, și abia așteptăm să profităm de weekend, cum sperăm că faci și tu.

Nu știm dacă ai lăsat zile grele sau ușoare în spate, dar, oricum ar fi, suntem aici să te ajutăm să te încarci cu energie pozitivă, informații mișto și muzică bună. 

Apropo de asta, sperăm că deja te-ai obișnuit că la Kiss FM asculți hit-urile care contează. Mai mult, avem și premiere live mereu, cum ar fi cea de săptămâna viitoare - Alex Velea va veni la DesKiss Dimineața, unde ne va interpreta o piesă în premieră absolută! 

Abia așteptăm să o auzim LIVE! Până atunci, să ne bucurăm de cea mai recentă melodie pe care a scos-o, „Jumi Juma.”


Așadar, stai cu ochii și urechile pe noi, dar nu uita să te distrezi în timpul liber și să faci cel puțin un lucru doar pentru tine și sufletul tău. Do we have a deal?

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Eva Timush a lansat „Dă-mi tu ca să nu fur” -  cu o voce caldă și emoționantă, Eva ne poartă prin povestea unei iubiri arzătoare, plină de pasiune și dorință. 


„Paharul sus”, melodia lansată de Nicole Cherry alături de Puya - a fost cea mai ascultată piesă a primăverii!


Irina Rimes și „Dudadu”, în varianta DJ-ului &ME - o prietenie pe Instagram și o posibilă colaborare? 


Otilia și Malleko au lansat piesa „Pasito” - versurile „Pasito conmigo”, traduse „pași mici alături de tine”, îți rămân întipărite in minte și te îndemna să te lași purtat de muzică.


DesKiss Dimineața

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au cântat live „Vecinii de bloc” - artista a povestit cum piesa face parte de pe cel mai recent album al ei, „Pas cu Pas”; ea și-a lansat materialul muzical printr-un concert în weekend, care a fost un adevărat succes.


Radu Ștefan Banică x JUNO au cântat live piesa „Samsara” - compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, melodia te face să-ți pui întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.


Irina Rimes a cântat LIVE de pe acoperișul clădirii Kiss FM - „nu-mi vine să cred că aud o piesă de pe „Origini” la radio”, a mărturisit Irina celor trei kissomani. Întrebată „cum așa”, ea a mărturisit că artiștii fac uneori piese de radio, alteori pentru Spotify, însă „Dudadu” nu s-a încadrat în mod special în nicio categorie, așa că bucuria a fost și mai mare când a apărut în FM.


Ce zici de treaba asta? „O veste care ne umple sufletul de mâhnire: un american care a câștigat 4 mil. $ la concursuri de mâncat cârnați nu mai poate concura pentru că are contract cu o firmă vegană. Şi-uite așa ne pierdem eroii.”


Cum faci terapie fără să mergi la terapie?


Greu să te abții să nu râzi la povestea asta:


Cool Stuff





  • Kimaro Summer Pass, abonamentul tău la concertele verii: BIBI, Compact - Paul Ciuci, Vița de Vie, Vama, Amadeus și Postmodern Jukebox!




Ce se mai întâmplă în lume:


  • „Prieteni imaginari”, un film inspirat de fiicele lui John Krasinski - O tânără pe nume Bea (Cailey Fleming) dobândește abilitatea de a vedea prietenii imaginari ai oamenilor, denumiți pe scurt IFs (imaginary friends), care au fost abandonați de copiii pe care i-au ajutat. Bea descoperă apoi că vecinul ei, Cal (Ryan Reynolds), cunoscut și ca Omul de la etaj, are aceeași abilitate. Împreună, ei pornesc în misiunea de a le găsi alte perechi prietenilor imaginari uitați de copiii care între timp s-au maturizat.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.