Kiss Music News

Theo Rose, DOMINO și Alessandra te cheamă la distracție cu piesa „Nu mă duc la club”

Cum sună?

Melodia perfectă pentru zilele în care, chiar dacă drumurile te duc la muncă, vrei totuși să simți vibe-ul de petrecere.

Theo Rose, DOMINO și Alessandra au creat piesa electronică perfectă, care te va face să te miști pe ritmuri pline de energie. 

Indiferent dacă ești în drum spre birou sau într-o pauză de cafea, „Nu mă duc la club” îți va da un boost de energie și te va face să te simți bine toată ziua. 

Dă play și lasă-te purtat de muzica care aduce atmosfera de club oriunde te-ai afla!

Cântecul a fost scris de Theo Rose, Alessandra, Florian Rus, Cezar Gună și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO). 


La club sau la muncă? Deși versurile spun că „Mie îmi place a lucra”, ritmul și vibe-ul videoclipului spun cu totul altă poveste.

Asta e contradicția care face videoclipul atât de captivant și provocator, căci ne forțează să ne gândim la dualitatea din viața noastră de zi cu zi și la cum navigăm între diferitele roluri și dorințe. 

Clipul a fost realizat de Millo Simulov - regizor, Anghel Damian - producător, Barbu Nitelea - director imagine, Manutza - gaffer și Spider Film - casă de producție. Look-ul artiștilor a fost asigurat de Lucy Faur - costume designer, Malvina Isfan - make-up și Andreea Constantin - hair. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.