Cool Stuff

Justin Timberlake a fost prins băut la volan

Artistul s-a distrat puțin cam tare.

Marți dimineață, în jurul orei 00:37 AM, Justin Timberlake a fost prins beat la volan, în Sag Harbor, New York.

Artistul conducea un BMW 2025 și nu reușea să-și mențină banda, dar nici nu a oprit la semafor, după cum au declarat autoritățile, potrivit CNN.


Oprit de poliție, Timberlake a declarat că a băut un martini, dar, din păcate, ochii lui erau „roșii și sticloși” și nu a reușit să treacă testele de sobrietate ale organelor de ordine. El a refuzat să fie testat, motiv pentru care a fost arestat și ținut peste noapte la sediul poliției.

Cântărețul a fost eliberat fără cauțiune și urmează să se prezinte online, în fața unui judecător, pe data de 26 iulie.

Justin se află în plin turneu mondial, odată cu lansarea celui mai nou album al său, „Everything I Thought It Was.”

El nu a comentat cele întâmplate, dar în weekend, cu ocazia Zilei Tatălui (sărbătoare americană), a notat o postare pentru cei doi băieți ai săi.


„Cele mai minunate cadouri ale mele. Învăț zilnic lucruri noi despre mine, pentru simplul motiv că m-ați ales să vă fiu tată. Voi fi mereu alături de voi, la bine și la rău - să vă ridic și să vă arăt cât de sus vă poate purta viața și să vă iau de jos atunci când cădeți. Și, normal, să vă sufoc cu glumele mele de tată. Vă iubesc pe amândoi foarte mult. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit cel mai mare scop”, a notat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.