Kiss Time Out

Actorii din „Bridgerton” au devenit virali după ce au dansat pe Beyoncé

Gașca din „Bridgerton” știe să se distreze.

Mai mulți actori din distribuție au publicat pe conturile lor de Instagram câteva filmări behind-the-scenes, unde au dansat pe Beyoncé - „CUFF IT”, în costume de epocă.

Claudia Jessie, actrița care o interpretează pe Eloise Bridgerton, este cap de afiș, alături de Caleb Obediah (Lord Cho). Video-urile au fost postate de Emma Naomi (Alice Mondrich) și Obediah.


În imagini putem să-i vedem și pe Nicola Coughlan, Luke Newton, Martins Imhangbe, Bessie Carter și Harriet Cains. 


Atenție, textul conține spoilere!


Pe Netflix este disponibil întreg sezonul 3 din show, unde suntem părtași la povestea de iubire dintre Colin Bridgerton (Newton) și Penelope Featherington (Coughlan). Cea din urmă ajunge să nască un băiat, asta după ce recunoaște public faptul că ea este Lady Whistledown. 


În alt plan, Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) și soțul ei, Lord John Stirling (Victor Alli), se mută în Scoția, iar Eloise pleacă cu ei, din dorința de a experimenta mai mult lumea. Pe de altă parte, Benedict Bridgerton (Luke Thompson) își explorează sexualitatea și ajunge la concluzia că-i place libertatea.


Serialul va reveni cu un nou sezon și chiar dacă nu știm multe detalii, producătorii promit fanilor surprize plăcute și intense!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.