The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salut, ce mai faci? Cum te împaci cu căldurile?

Sperăm că ai avut o săptămână răcoroasă și că a trecut ușor! Mai e foarte puțin și ne bucurăm de zilele libere, așa că venim în întâmpinarea ta cu energie pozitivă, informații mișto și muzică bună. 

Apropo de asta, sperăm că deja te-ai obișnuit că la Kiss FM asculți hit-urile care contează.

Mai mult, avem și premiere live mereu, cum ar fi cele de săptămâna viitoare: Ioana Ignat și Moonsound vin cu noua lor piesă, „Pariu cu dragostea”, o melodie care te invită să spui „da” iubirii și romantismului, dar și prima piesă în română a artistului, în timp ce Randi și Holy Moly vor aduce o piesă fresh, pe care abia așteptăm să o ascultăm!


Așadar, stai cu ochii și urechile pe noi, dar nu uita să te distrezi în timpul liber și să faci cel puțin un lucru doar pentru tine și sufletul tău. 

Do we have a deal?

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Satoshi și Irina Rimes au lansat prima lor colaborare, „Bate, vântule” - o creație muzicală ce abordează teme precum înstrăinarea, dorul, originile și trecerea timpului.


Francis On My Mind revine în atenția noastră cu melodia „Cămașa” - o piesă care explorează teme de introspecție și auto-descoperire, prin prisma unei povești de dragoste. 


IRAIDA și Puya au lansat „Las-o așa” - versurile, mesajul și linia melodică sunt imposibil de ignorat. Piesa vorbește despre haosul cotidian și problemele care par să nu ne lase în pace: facturi care se strâng, salarii care se topesc și tot circul în care trăim zi de zi.


Imnul oficial Neversea 2024 vine de la Inna și Kris Kross Amsterdam - „Neversea este unul dintre festivalurile pe a cărui scenă mă întorc mereu cu drag, acasă, la mare. Ne pregătim de o vară caliente împreună”, a spus INNA.


Alex Velea te invită la party cu noua lui piesă, „Pierde Vară” - e perfectă pentru petrecerile pe plajă sau serile relaxante cu prietenii.


Aria Moon a lansat melodia „Vara de 4X” - „Alături de Mark Stam am scris o melodie care te face să-ți îmbrățisezi persoana preferată și să nu-i mai dai drumul”, a spus artista.


Irina Rimes a lansat o nouă piesă de pe EP-ul „Origini” - „Bădiță” - un cadou în avans pentru sărbătoarea Sânzienelor, pentru a spune bun venit verii și a poveștilor ce se întind până dimineață. 


DesKiss Dimineața

Ai văzut piesa asta mișto cântată de Irina Rimes pe acoperișul clădirii Kiss FM?


BiBi a venit în studio cu o piesă în premieră - Tânăra de 22 de ani spune că este o melodie tristă, dar veselă, cu un mesaj în care mulți se vor regăsi, așa cum a făcut-o și ea, la un moment dat. BiBi a vorbit și despre concertul pe care-l pregătește la Arenele Romane, pe 23 iunie, începând cu ora 19:00.


Loredana și Marius Moga au cântat „Hai, România!” - Loredana crede că melodia a fost cu noroc pentru meci (România - Ucraina, 3-0) și a ținut să sublinieze cum ar fi bine să ne susținem reciproc și la bine și la rău, așa cum ne încurajează să o facem și cu echipa noastră națională de fotbal! 


Cool Stuff


  • „Retreat Vama Veche”, un film cu Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi în rolurile principale - evadarea celor 3 femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele și să-și regleze cu sinceritate, dar și cu simț al umorului și al realității viitorul.


  • Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume - va susține două recitaluri în cadrul festivalului, în zilele de joi și sâmbătă.






Ce se mai întâmplă prin lume


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.