Kiss Time Out

Jude Law mărturisește că este foarte mândru de cum s-a descurcat cu faima

Jude Law este mândru de modul în care și-a gestionat celebritatea.

Actorul, deși avea la activ câteva roluri mici în seriale și spectacole de teatru, a cunoscut faima în 1999, atunci când a jucat în „The Talented Mr. Ripley”, alături de Matt Damon și Gwyneth Paltrow.

„A fost o perioadă minunată din viața mea. Am simțit că mi s-au îndeplinit toate visele profesionale”, a spus el, într-un interviu recent acordat celor de la People.

La început, așa cum adaugă, totul a fost fabulos.

„Lucrau alături de un regizor minunat, dar și de actori tineri interesanți. Jucam un tip care cânta jazz, se plimba cu barca, înota în oceane și mânca tot felul de preparate delicioase, în diferite locuri superbe”, explică el.


Filmul a avut un succes fantastic, iar odată cu asta, Law a cunoscut faima peste noapte: „Succesul sau răspunsul pe care l-a primit de la public mi-a schimbat viața cu adevărat.”

A început să fie invitat la tot felul de evenimente din industrie, cum ar fi Globurile de Aur sau Oscar-urile, dar și la petreceri exclusiviste; mai mult, viața lui personală a început să fie de interes pentru presa mondenă.

„Cred că au început să apară așteptări cu privire la alegerile pe care le făceam, cum ar fi - cu cine lucram? Apoi, viața mea personală a ajuns pe prima pagină. Toate astea m-am copleșit, mai ales că eram și foarte tânăr. Mă uit în urmă, fiul meu cel mare are 27 de ani, iar eu nu eram mai în vârstă de atât când am cunoscut faima. Și, sincer, mă uit în urmă și sunt foarte mândru. Cred că m-am descurcat destul de bine”, mai spune actorul.


În prezent, Jude Law poate fi văzut în filmul „Firebrand”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.