The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața la cafeluță!

Ce faci, cum a fost săptămâna ta? Noi sperăm că a fost una răcoroasă și că a trecut ușor! Azi e vineri, weekend-ul bate la ușă, așa că mai ai doar un pas până la relaxare, distracție și, cine știe, poate o escapadă spontană la mare sau la munte, de ce nu?

Cel mai important este să te simți bine și să-ți oferi timp ție și lucrurilor care-ți fac plăcere, așa că până te hotărăști care-i planul pentru zilele libere, noi venim în întâmpinarea ta cu energie pozitivă, informații mișto și muzică bună. 

Apropo de asta, sperăm că deja te-ai obișnuit că la Kiss FM asculți hit-urile care contează.

Nu suntem doar cel mai ascultat radio din România, dar avem și premiere live mereu, cum ar fi cele de săptămâna viitoare: Fly Project și Andra.

Stai cu urechile pe DesKiss dimineața și în fiecare zi, de luni până vineri, vei avea parte de surprize! Cei doi artiști vor veni în zile separate, așa că abia așteptăm să aflăm ce ne-au pregătit!

Începe SummerKiss!

Da, am ajuns și în perioada anului în care suntem prezenți la cele mai mișto festivaluri ale verii, așa că prima emisie și prima oprire va fi la Intencity.  Event-ul va avea loc weekend-ul ăsta la Craiova (28-30 iunie), iar tu vei simți vibe-ul cu ajutorul DJ-ilor noștri. Soci, Yaang și Dan Fințescu vor fi live în FM de la 19:00 la 22:00, în zilele de festival, iar Bad and Boujee vor menține atmosfera de party de la 22:00 la 00:00. Cool, nu?

Distracția va continua apoi în modul următor:

SummerKiss și nebunia frumoasă abia a început! Fii alături de noi în toată aventura!

Vrem să-ți mai spunem și c-am ales câștigătorul de la „Fii MC-ul Kiss FM la Beach Please”! WOOP! Este vorba despre Close Vibe, dublu campion BattleMC și un tânăr care experiență live cu publicul, care simte energia acestuia și care va face show la Costinești!

Așadar, stai cu ochii și urechile pe noi, dar nu uita să te distrezi în timpul liber și să faci cel puțin un lucru doar pentru tine și sufletul tău. 

Do we have a deal?

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Spania'99 lansează piesa „Vino mai aproape” - o poveste despre fluturi în stomac și priviri încărcate de pasiune, cu un refren captivant care invită ascultătorul să se lase dus de valul emoțiilor intense.


Bitza, Keed și Advok vin cu o piesă nouă - „1000 de parai” - o să fie ascultată atât la căști, cât și la boxe atunci când vine vorba de vreo petrecere! 


Misha Miller și AZTECA au scos melodia „Ce vrei să-mi spui?” - melodia care o să te ducă pe cele mai înalte culmi în această vară! 


Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați - după o provocare dintr-un live stream pe YouTube, „titanii” români din muzică și gaming se ciocnesc într-o piesă de vară.


5 melodii de la Loredana pe care abia așteptăm să le ascultăm LIVE la Sala Palatului - pe 16 noiembrie, dar și 17 noiembrie, la Sala Palatului, ești invitat într-o lume magică, eclectică, unde muzica te va purta printr-o multitudine de stări, iar personaj central va fi Lori, cea care și-a făcut debutul în 1984,  în cadrul concursului „Steaua fără nume.”


Alina Eremia și David Ciente au lansat melodia „ADN” - piesa vine în întâmpinarea visurilor voastre, căci vă va face să credeți în ele și în puterea care se regăsește în ADN-ul vostru.



Andrei Ursu a lansat „Lângă tine” - o oază de sinceritate despre dragoste, care capturează perfect întâlnirea a două suflete.


5 melodii Vama pe care ne-am dori să le ascultăm live la Arenele Romane, pe 27 iulie - băieții au în plan cel mai mare spectacol al lor din 2024, așa că fanii nu vor fi lipsiți de surprize - de la piese pe care muzicienii nu le cântă în mod obișnuit, la reorchestrări sau invitați surpriză.


Gromee și IRAIDA au lansat „The Way It Goes” - o celebrare a momentelor frumoase ale vieții și o reamintire că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă.


DesKiss Dimineața

Haaaaai Româniaaaa!!! Te-ai uitat la meci, daaaa?


Ai văzut ce mișto a cântat Alex Velea piesa „Pierde Vara”?



Cin’ să fie, cin’ să fie Campioana Europei? Care e favorita voastră?


Nu vă mai faceți conturi comune de Facebook, că alta e realitatea. Vă poate înșela chiar sub nasul dumneavoastră. E așa sau nu-i așa?


Randi și Holy Molly au cântat LIVE „Somnambul” - cât de bine sună?


Un robot din Coreea de Sud „s-a stins”, iar colegii lui sunt triști: „Era unul de-ai noștri”. Ciprian Dinu ne-a explicat ce se întâmplă cu jucăriile când rămân fără baterii.


Cool Stuff




  • Noi râdem cu Nico zilnic. Și tu?


  • În august ne vedem la 50 Cent, da?


  • Bibi a avut super show în weekend la Arenele Romane. Uite puțin din atmosferă!




Ce se mai întâmplă prin lume


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.