Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Andra a cântat „Mă întorc acasă” și a vorbit despre fotbal și ce înseamnă pentru ea acasă

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Andra abia ce și-a lansat noua piesă, „Mă întorc acasă”, că a și venit la DesKiss Dimineața pentru a o cânta live în premieră. 

,,În brațele omului iubit te simți întotdeauna ca acasă. Despre acest sentiment unic și despre iubire adevărată este noua mea piesă, un cântec cu influențe tradiționale, pentru că sunt cu sufletul aproape de tradițiile noastre, după cum deja știți”, spune Andra despre noua ei piesă.


După cântarea live, Andra a rămas la povești cu vitaminele. 

Oprișan a observat imediat că Andra nu putea să aleagă un moment mai bun pentru lansarea acestei piese, din moment ce în această seară joacă România cu Olanda la EURO 2024. 


„M-am bucurat că pot să fiu aici într-o zi atât de specială pentru toată România și să pot să zic la final: HAI ROMÂNIA! Doamne ajută!”, a spus Andra. 

De asemenea, ea a recunoscut și că a devenit mai microbistă de când cu meciurile României de la EURO 2024.  

„La noi în casă e haos, având în vedere că David este atât de ahtiat după fotbal. Serios! Ne pictăm pe față, ne îmbrăcăm în culorile Naționalei. Urlăm! Plângem!”, a mai povestit Andra. 

Corina a vrut și ea să știe cum a fost să cânte imnul în fața a 50-60.000 de oameni. 

„Am închis ochii și am cântat. Este emoționant! Dacă tragi cu ochii la jucători și vezi că sunt cu mâna la piept și cântă cu tine acolo, ți se înmoaie picioarele și nu mai poți să spui nimic. Te rogi în gând să nu uiți versurile. Adevărul e că și de aia pun versurile în fața artistului care cântă”, a mărturisit Andra. 

Andra a mai povestit și despre momentul în care a cântat pe Wembley și că acum numele ei e trecut acolo, pentru că a fost un concert sold out, iar când se întâmplă ești recompensat astfel. 

Apropo de titlul noii piese, Andra a spus că atunci când ai copii, acasă e acolo unde sunt ei. Și a mai recunoscut că dacă copiii ei vor alege să plece din țară, ea îi va urma. 

DesKiss Dimineața - invitată Andra - 2 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:24

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.