Kiss Time Out

Tyla și-a anulat concertul de la SAGA 2024 - iată lineup-ul updatat!

Ne vedem la festival?

Cântăreața sud-africană Tyla a fost nevoită să își anuleze concertul programat pentru această ediție a festivalului SAGA din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”.

Vestea a fost dată de artistă pe contul ei de Instagram. Tyla, al cărei nume complet este Tyla Laura Seethal, trebuia să cânte duminică.


„Mă întristează să vă anunț că nu voi mai putea cânta în următoarele 10 zile, la următoarele festivaluri - Roskilde, Palmesus, Open’er, Saga și Montreux Jazz. Momentan fac terapie fizică și încerc să iau o pauză de la a susține concerte în mod constant. Aveți încredere că fac tot ce pot pentru a urca pe cât mai multe scene, în același timp mă recuperez complet. Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. Abia aștept să vă revăd curând, aveți grijă de voi și sănătoși, Tygers”, a scris Tyla pe Instagram. 

Aceasta nu este prima dată când cântăreața a trebuit să anuleze evenimente majore. În martie, ea și-a anulat turneul mondial la sfatul medicilor din cauza unei accidentări care a afectat-o în ultimul an.

Pe rețelele sociale, cântăreața și-a descris frustrarea cu privire la anulare și a menționat că durerea nu a făcut decât să se agraveze, chiar și după ce a consultat specialiști.

Din păcate, este o situație neprevăzută, care nu a ținut de organizatorii SAGA.


Cu toate astea, line-up-ul a fost updatat, iar mai jos poți vedea și programul pe zile! 


Sunteți pregătiți de distracție?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.