Ștefania și Cezar Gună te provoacă la dans cu „How I Love It”

Ștefania și Cezar Gună te invită să te lași purtat de ritmurile incendiare ale noii lor piese - „How I Love It". Cu un mix exploziv de sunete și ritmuri dinamice, "How I Love It" te prinde într-un vârtej de emoții și vibrații pozitive. Alături de Ștefania și Cezar Gună, "How I Love It" devine piesa perfectă care să îți inspire libertate și pasiune pentru fiecare moment al vieții tale. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de Cezar Gună și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO) și Emanuel Masson. 


Ștefania este o artistă completă, care îmbină armonios muzica și dansul, implicându-se mereu în totalitate în fiecare aspect al creațiilor sale. Este o sursă inepuizabilă de energie, emanând vibrații pozitive către toți cei din jurul ei și trăind fiecare moment la intensitate maximă. Piesele sale sunt ca un vârtej de emoții pentru ascultători, fiind puse întotdeauna într-un show impecabil și de neuitat.

Faima muzicală a Ștefaniei a debutat acum 7 ani, când a publicat o versiune cover a piesei „Nentori” interpretată de Arilena Ara. După ce a împărtășit videoclipul pe canalul său personal de YouTube, chiar Arilena a fost uimită de talentul artistei și a decis să o promoveze. Astfel, Ștefania a hotărât să facă primii pași în lumea muzicii din România, lansând piesa "Drinking about you", piesă care i-a adus o comunitate și mai mare de fani. 2024 a venit pentru artistă cu hitul “Ma bebe”, colaborarea cu Faydee, care în acest moment este pe locu #2 în Top Media Forest. 

Cezar Gună este un artist și compozitor talentat, cunoscut pentru versatilitatea sa impresionantă. Încă de la o vârstă fragedă, a simțit o conexiune profundă cu muzica și a ales să-și împărtășească talentul cu publicul, cântând pe străzile orașului. Abilitatea sa de a capta atenția publicului, indiferent de condițiile meteorologice extreme, i-a demonstrat devotamentul și pasiunea pentru arta sa.

În 2019, cariera lui Cezar a luat o turnură semnificativă când a semnat un contract cu Global Records. Această colaborare a marcat începutul unui nou și interesant capitol în călătoria sa muzicală. Una dintre realizările sale notabile include colaborarea cu producătorul DOMINO la piesa “Llamame”. Această piesă nu numai că a rezonat cu publicul de la Eurovision, dar a dominat și topurile radio din mai multe țări, menținându-se în frunte pe o perioadă îndelungată.

Dincolo de propriile sale interpretări, Cezar Gună a adus contribuții substanțiale industriei muzicale ca și compozitor. A colaborat cu artiști de renume precum Andra, Antonia și Olivia Addams, ajutând la crearea unor hituri care au obținut aprecieri pe scară largă. Fiecare proiect pe care îl întreprinde demonstrează autenticitatea și versatilitatea sa, consolidându-și reputația ca un talent semnificativ în lumea muzicală.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.