KISS FM la Beach, Please 2024, ziua I - Yeat a vorbit în română, iar PANANARAMA a ținut până la răsărit la studioul nostru

A fost prima zi oficială de festival.

Beach, Please 2024 a început în forță, încă din ziua zero, după cum deja ți-am povestit și noi, în materialele de mai jos:

Studioul KISS FM este prezent în cadrul festivalului, alături de parte dintre DJ-ii tăi preferați - Dan Fințescu, OLiX, Cristi Neacșu și Bad and Boujee! Ei îți transmit direct în FM vibe-urile alea bune de la mare, au zilnic invitați speciali, dar și DJ care mixează live.

Stai cu urechile pe noi, deoarece aducem valurile și petrecerea oriunde te-ai afla, iar dacă ești la festival, atunci vino să stăm de vorbă, să ne saluți, să facem poze și să ne simțim bine împreună.

Apropo de distracție, am lansat PANANARAMA, o serie de party-uri fantastice în fața studioului nostru.


Încă din ziua 0 a fost nebunie totală, dar aseară a fost WOW și mai avem încă trei zile!



Am dansat până la răsărit, iar Alex Doman și Ștefan Botea, Partydul Kiss FM, DJ Thompson și Aquanox au pus ce mai mișto muzică, în timp ce Cristi Neacșu a fost MC! Ne-am făcut amintiri cât pentru tot anul și, atenție, sunt abia la început de festival!


„Bună dimineața melci, bună dimineața festivalieri și celorlalte ființe ale oboselii eterne! Abia ce m-am trezit, este ora 14:00, după ce m-am culcat la 6 dimineața. A fost maraton, ceva puternic și intens, dar la fel de frumos! Mai avem încă trei zile de distracție, hai că se poate!”, a glumit Neacșu.

Ieri l-am avut și pe Șelly la studio, co-fondatorul festivalului, care ne-a mărturisit cât este de încântat de cum decurg lucrurile! El a spus că-i încurajează pe oameni să nu vină cu mașina și cum se așteaptă la peste 120 de mii de oameni la Travis Scott, în ultima seară. 

Spre exemplu, în ziua zero au fost 30.000 de persoane, într-o zi în care Main Stage-ul a fost închis, deși el se aștepta la maximum 20.000! A subliniat că vor fi peste 20 de artiști internaționali care vor face show-uri epice, mai ales Travis.


Există patru scene în cadrul festivalului, cu muzică pentru toate gusturile, iar programul complet pentru fiecare îl poți găsi aici:


Yeat a deschis Main Stage-ul ieri și, spre entuziasmul publicului, a vorbit în română și a transmis că-i „iubește” pe cei prezenți!


„Sunt un pic obosit, deoarece am petrecut și azi noapte până la răsărit. De fapt, a fost prima noapte până la apariția soarelui, cu PANANARAMA. A fost extrem de multă lume în festival, foarte mulți artiști, vremea a fost perfectă, iar atmosfera incredibilă. Nu e doar muzică trap și rap aici, ci și electro, pentru doritori, dar și muzica pe care o punem la studio, unde dăm petreceri memorabile! Azi, de la 22:00, avem Bad and Boujee Party și abia așteptăm! E posibil să vină și Anitta la studio, dar să vedem cum se leagă lucrurile, așa că stați cu ochii și urechile pe noi”, a transmis și OLiX.

Alte momente marfă pe scenă au fost semnate și de Guess Who și Alexandra Stan, după cum poți vedea și tu în clipurile de mai jos.



Ziua 0 și ziua 1 au fost TOP și încă mai putem, încă vrem muzică, încă vrem dans, încă ne dorim apusuri sublime și răsărituri de pus în ramă, iar PANANARAMA continuă!



Vă mulțumim că sunteți alături de noi, ne așteaptă o vară fantastică.

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook să fii la curent cu tot ceea ce ți-am pregătit!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.