Wiz Khalifa a fost ridicat de poliție la Beach, Please! - ce spun organizatorii festivalului despre incident

Wiz Khalifa, care a urcat sâmbătă seară pe scena mare de la Beach, Please!, a fost ridicat de Poliție după ce și-a aprins în timpul concertului ceea ce părea a fi un joint.

După incident, autoritățile au transmis duminică dimineață că Wiz Khalifa este cercetat pentru posesie de droguri. În România, consumul de marijuana este ilegal. 

Organizatorii Beach, Please! au declarat, la fel ca înainte de începerea festivalului, că au toleranță zero față de substanțele interzise, iar că principalul lor scop în acest moment este ca restul festivalului să se desfășoare în siguranță pentru toată lumea.  

„Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde. Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară", a declarat Andrei Șelaru, co-fondator Beach, Please!


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.