KIMARO 2024 - 5 videoclipuri marfă semnate VUNK

VUNK împlinește 30 de ani de activitate.

Trupa va cânta în cadrul KIMARO 2024, locul unde, între 2-4 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc pe aceeași frecvență, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1, alături de unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România!

KIMARO 2024 îi invită pe fanii muzicii de la noi să fie, din nou, parte a schimbului uriaș de energie dintre scenă și public, a emoțiilor și a noilor amintiri, așa cum s-a întâmplat și la edițiile trecute, când mii de oameni au cântat împreună cu scena unele dintre cele mai iubite hituri românești!

Ca în fiecare an, KIMARO Festival aduce pe aceeași frecvență diverse genuri și generații. 


VUNK vor urca pe scenă sâmbătă, 3 august, în seara Kiss Energy; Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia și Fly Project vor cânta și ei pentru publicul de la mare.

Intrarea publicului este liberă in toate cele trei seri de festival.

Ne dorim să ne distrăm împreună și să te introducem în atmosferă, așa că ți-am pregătit un mini-playlist cu 5 piese semnate VUNK, alături de videoclipuri care ne-au plăcut în mod special.

Până să-i ascultăm pe băieți LIVE, hai să ne bucurăm de muzică:

VUNK - Un sărut sărat și-un răsărit

Un clip vesel ca o zi de vară, unde trupa celebrează cei 30 de ani de activitate. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Leonte.

Întreaga poveste îți transmite că te poți simți bine oriunde te-ai afla și te încarcă de energie pozitivă. Versurile completează vizualul și te duc cu gândul la vacanță și la mare.


VUNK - Așa, și?!

„Eu, între două străzi, într-o plimbare, acum vreo zece zile, am găsit o soluție la toate ghinioanele sau momentele neplăcute pe care le avem, din cand în cand: Așa, și? Mergem, întotdeauna, înainte cu zambetul pe buze și ne așteptăm rândul la zilele cele mai frumoase pe care le vom împărți cu oamenii cei mai iubiți din viața noastră”, a spus Cornel Ilie, solistul trupei.

Melodia te îndeamnă să treci mai ușor peste greutăți, în timp ce ai grijă de cei din jurul tău. La final de clip apare mesajul - „Câteodată pentru fericire trebuie să stai la coadă... Când îți vine rândul, ia și pentru alții”, frumos, nu?


VUNK - De azi încep să te uit (Live din sufragerie)

Piesa asta sensibilă vine însoțită de un videoclip filmat live de The Brothers M. Acompaniat doar de o chitară și un pian, solistul transmite mesajul într-un cadru intim, care-ți ajunge direct la suflet. Melodia face parte de pe albumul „Numai la doi.”


VUNK feat. Holy Molly - Felicitari, ai reușit! 

Ce piesă frumoasă, în varianta acustică. Videoclipul este simplu, alb-negru, în care cei doi artiști sunt ca doi prieteni care-și povestesc ce au pe suflet.

„Este așa o mare bucurie să întâlnești artiști care au poftă să exploreze, să încerce idei care nu fac parte din zona muzicală pentru care sunt cunoscuți sau foarte difuzați. Holly Molly m-a impresionat foarte tare prin câtă emoție a adus cântecului nostru, prin felul propriu de a descoperi acest cântec, ce arată multă educație și cultură muzicală, la nivel de interpretare. Pe lângă toate astea am descoperit și un artist foarte serios, ceea ce este din ce în de mai rar, mai ales la generația foarte tânără. A devenit cunoscută de către toată țara cântând despre ploaie, pe când nouă ne-a adus tot soarele în <<Felicitări, ai reușit!>>”, a spus Cornel Ilie.


VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-te

„Vino, du-te" este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

„Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admiraţie, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste", a declarat Cornel Ilie.


De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în muzica românească. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum „Pleacă” (Hit Gold), „Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - „Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Recent, formația a revenit în atenția ascultătorilor cu un material discografic intitulat „De Luni Până Duminică”.

Abia așteptăm să-i ascultăm live la KIMARO!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.