The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, melc, bună dimineța, prieteni, bună dimineața Univers!

Cum te simți azi, cum a fost săptămâna ta? Noi abia ce ne-am revenit după un maraton de festivaluri, deoarece am dat start-ul la SummerKiss, așa că am fost la Intencity, la Craiova, apoi la mare, la Neversea, dar și în Capitală, la SAGA. 

De fapt, suntem unicul radio din România care a transmis live concomitent de la două festivaluri. Cool, nu?

Ne-am distrat foarte tare, iar apoi am continuat cu Beach, Please 2024, unde seria de petreceri PANANARAMA din fața studioului Kiss FM a fost un real succes! Festivalul a fost un succes și a fost declarat un fenomen.

Dacă vrei să vezi cum a fost în acest maraton nebun, poți citi aici despre Neversea, aici despre SAGA, iar aici despre Beach, Please!

Tu la care dintre ele ai fost?

Vara nu s-a încheiat, iar surprizele contină. Până la UNTOLD, între 8 și 11 august, când ne vom revedea cu studioul KISS FM în cadrul festivalului, avem KIMARO! 

Cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1. 

Timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri și muzică pentru toate gusturile, iar sudul litoralului de la noi va răsuna din nou de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE!

Uite cum a fost la ediția de anul trecut:


Așadar, la noi lucrurile se țin lanț, așa că stai cu urechile și ochii pe noi, deoarece avem mereu surprize frumoase pentru tine, vorba cântecului, „nu vei regreta!”

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Weekend frumos!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Carla's Dreams a lansat „Să fiu, să fim, să fii" (Tempus Fugit 4) - fiecare vers transmite o poveste profundă despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care atinge inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile plăcute ale chitarei, îndeamnă la contemplare și introspecție. Piesa este o celebrare a autenticității și a conexiunii umane, oferind o perspectivă unică asupra relațiilor și a trecerii timpului, fiind în același timp un sfârșit și un început.


Irina Rimes lansează „Dulce amară” - o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca un vis de vară. Această femeie este înzestrată cu o încredere de neclintit în sine și o carismă atrăgătoare, care o face să fie memorabilă și fascinantă pentru cei din jurul ei.


JUNO te ia cu el pe „Autostrada Soarelui” -  e plină de energie pozitivă, practic un imn al tuturor celor care iubesc marea și petrecerile pe plajă. Cu siguranță piesa nu trebuie să lipsească din playlistul tău pentru drumuri lungi cu mașina, așa că hai, dă-i un save.


Gridan și Killa Fonic au lansat „OPUS MAGNUM” - un EP experimental ce marchează o colaborare de excepție între Gridan și Killa Fonic, un producător de mare talent și un artist remarcabil în peisajul muzical românesc. Acest material se remarcă printr-o varietate de instrumentale, de la cele explozive și energice, la cele slow și încărcate de emoție, creând un univers sonor complex și captivant.


Piesa Irinei Rimes are un nou sound - „Dudadu Flip” - remix realizat de Goldcher - deși abia a fost lansat, remixul a primit deja sprijin semnificativ din partea unor DJ-i renumiți precum &me, Keinemusik, Moblack, Apache și Blond:ish. Contribuția lui Goldcher adaugă o notă unică și energică piesei originale, captivând atât publicul cât și alți DJ-i.


Boehm și Misha Miller au lansat „Ciuleandra” - „Suntem super entuziasmați să lansăm piesa noastra nouă, o readaptare fresh a temei populare românești  "Ciuleandra". Este un track dance plin de energie și voie bună, unde am combinat vechiul cu noul, tradiția cu muzica de club. Ne-am dorit să aducem tinerilor din toată lumea frumusețea muzicii noastre populare într-un mod modern și captivant”, spune Boehm.


Monoir și Iuliana Beregoi te vor cuceri cu „Yansi” - colaborarea promite să fie un hit al verii, transportându-te într-o lume a vibrațiilor pozitive și a beat-urilor dansante. Ascultă piesa și lasă-te purtat de magia sunetelor orientale și de chimia artistică dintre cei doi artiști.


Ce se mai întâmplă la radio

Nico și-a mutat emisiunea la mare, pe Reyna Beach din Constanța, iar vibe-ul ăla bun se simte direct în FM, dar și la fața locului.


Neacșu i-a luat un super interviu Anittei la Beach, Please - ia uite ce-a ieșit:



50 Cent vine pe România în august, da?


Ana Moga (pe care acum, pe timp de vară, o găsești la matinal, alături de Alex Ștefănescu) a făcut un podcast foarte cool, unde poți afla cum a transformat Radu Bălăceanu 60.000 euro într-un business de succes!


Cool stuff


VAMA pregătește super show la Arenele Romane pe 27 iulie și va avea tot felul de invitați mișto, inclusiv Delia și Smiley


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.