Trailerul pentru noul film Disney „Albă ca Zăpada” a primit numeroase reacții negative și critici

Lansat sâmbătă, 10 august, trailerul filmului „Albă ca Zăpada” a fost bombardat cu un val de negativism. 

Regizat de Marc Webb, „Albă ca Zăpada” este o reimaginare muzicală a filmului de animație clasic din 1937. Filmul o prezintă pe Rachel Zegler (West Side Story) în rolul titular, alături de Gal Gadot în rolul Reginei Malefice. Filmul conține, de asemenea, cântece originale complet noi, compuse de Benj Pasek și Justin Paul.

Secțiunea de comentarii a trailerului de pe YouTube a fost, de asemenea, plină de reacții negative la adresa Disney și a deciziei sale de a face ca îndrăgitele personaje ale celor șapte pitici să fie animate, în ciuda faptului că este un film live-action.

„Să-i faci pe pitici CGI ca să nu fie nevoiți să angajeze actori pitici este o nebunie”, se arată într-unul dintre cele mai apreciate comentarii, care a primit 15.000 de likeuri. „Totul este CGI, iar ei îl numesc Live Action. Ciudat. Ciudat”, se arată într-un alt comentariu.

„Deci... în loc să umanizeze personajele pitice cu actori adevărați, au decis să le facă îngrozitor de caricaturale cu CGI care provoacă greață? Inteligentă mișcare!”, a adăugat un alt comentator, comentariul primind 5.000 de aprecieri. 

Alte comentarii au ripostat la costumul lui Zegler, în special la tunsoarea ei, pe care un utilizator a comparat-o cu stilul Lordului Farquaad din filmul Shrek din 2001. „Asta nu e Albă ca Zăpada, e Lordul Farquaad”, au scris aceștia.

Mulți au criticat și distribuția lui Zegler - o femeie latină - printr-o serie de comentarii rasiste online. 

Anul trecut, Zegler a fost, de asemenea, criticată pentru diferitele remarci pe care le-a făcut despre filmul original. În unele dintre remarci, actrița din „West Side Story” a spus că animația din 1937 era ciudată și că ea credea că Făt-Frumos era un hărțuitor. 

„Albă ca Zăpada” va fi lansat în cinematografe pe 21 martie 2025. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.