Renașterea groove-ului clasic: „Messing With My Heart” - Gamuel Sori x Izzy Bizu

Gamuel Sori și Izzy Bizu dau un suflu nou groove-urilor clasice cu noul lor single, „Messing With My Heart”. Producția lui Gamuel Sori reimaginează hitul original al celor de la The Spinners cu ritmuri moderne și sonorități inovatoare, infuzând piesa cu energie vibrantă, dar păstrând esența sa clasică.

Vocea captivantă a lui Izzy Bizu adaugă căldură și putere, completând perfect abordarea dinamică a lui Sori. Colaborarea lor unește soul-ul clasic cu tendințele contemporane, creând o versiune 2024 palpitantă a unui favorit nemuritor.

Piesa originală a fost scrisă de Stevie Wonder, Lee Garrett și Syreeta Wright. Noua producție a fost realizată de Gamuel Sori și Maury Pozzi.

„Crearea acestei piese a început într-o perioadă în care ascultam multă muzică soul. Am dat peste clasicul din anii '70 al celor de la The Spinners, <<It’s A Shame>>, și m-am întrebat cum ar suna ca o piesă disco-house. Ca fan de multă vreme al talentatei Izzy Bizu, știam că sound-ul ei soulful ar fi perfect. Era entuziasmată să colaboreze și ne-am apucat rapid de înregistrări. Rezultatul este o piesă disco-house care ne face mândri.” ne spune Gamuel Sori.
„Colaborarea pentru această piesă cu Gamuel Sori a fost o onoare absolută. Muzica disco a adus atât de multă lumină în viața mea și sper să vă ajute să dansați și să vă eliberați de tristețe, așa cum a făcut-o pentru mine 🌈❤️.” ne spune Izzy Bizu.


DJ-ul și producătorul italian Gamuel Sori, cunoscut pentru "grooves made in Italy", îmbină influențele disco, house și electronice pentru a crea piese captivante de EDM. Lansându-și cariera în 2020, a câștigat recunoaștere cu piesa sa de debut "Money's Gone" pe BBC Radio 1. Curând a devenit o prezență constantă în cluburile din Italia, obținând rezidențe în locații de top precum Number One Disco, cel mai mare club din Italia. Gamuel Sori a co-produs piesa certificată cu platină "FASHION" alături de rapperii italieni ANNA, Lazza și Tony Effe. Colaborând cu vedete internaționale precum INNA, Gromee și Mr. Belt & Wezol, muzica sa a ajuns la publicul din peste 10 țări și a dus la performanțe la Amsterdam Dance Event. În 2024, a creat Mixmarathons pentru SLAM! (NL) și a cântat live pe un acoperiș din Berlin. La începutul anului 2024, Gamuel Sori s-a asociat cu Tujamo pentru piesa "Sometimes", care a ajuns pe locul 20 în German Dance Charts. De asemenea, colaborarea sa cu Molella și Minelli pentru “Let’s Dance (Volare)” a urcat în topurile radio din Lituania și Bulgaria.

Izzy Bizu a devenit rapid un talent remarcabil al muzicii din Marea Britanie, captând atenția publicului cu arta sa vibrantă. Colaborările sale cu giganți ai industriei precum David Guetta, Kungs, ODESZA, Robin Schulz și alții i-au demonstrat versatilitatea și i-au consolidat reputația. Mulți au descoperit-o pe Izzy datorită hitului său internațional „White Tiger”, care a adunat peste 114M de stream-uri pe Spotify și a cunoscut o renaștere pe TikTok în 2023. Colaborarea sa din februarie 2024 cu David Guetta și Kungs, “All Night Long”, a depășit deja 40M de stream-uri pe Spotify, iar piesa sa recentă cu Robin Schulz, “Only Way Is Up”, a ajuns la 4,9M de stream-uri pe Spotify.

În 2023, Izzy a făcut parte din turneul nord-american al ODESZA și va colabora din nou cu aceștia în 2024 în cadrul turneului de final, “The Last Goodbye”. Cu o serie promițătoare de colaborări viitoare, Izzy se pregătește pentru un an de succes. Talentul său timpuriu i-a adus o nominalizare la Brit Critics' Choice și premiul BBC Introducing Artist of The Year în 2016, precum și recunoaștere suplimentară pe lista BBC Sound of 2016.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.