The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, prieteni!

Cum a fost săptămâna asta pentru voi? Sunteți pregătiți de weekend? Sperăm că începutul de toamnă a fost blând cu voi, iar în zilele următoare veți avea parte de relaxare, distracție, prieteni și familie. 

Noi, așa cum v-am obișnuit, suntem mereu lângă voi, gata să vă aducem cele mai bune energii, cele mai fresh hit-uri, dar și cele mai mișto informații. 

Nu uitați să ne urmăriți atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe Instagram!

Doar datorită vouă suntem radioul numărul 1, iar dacă vreți să ne luați cu voi mereu, aflați că suntem doar la un click distanță - aplicația Kiss FM (disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play) este nou-nouță și plină de surprize. 

Aici veți găsi știri, podcast-urile voastre preferate, top-uri, biletele la cele mai mișto concerte, dar și toată muzica de care aveți nevoie, indiferent de mood.

Pe lângă Kiss și hit-urile de aici, v-am pregătit diferite stream-uri, cum ar fi Kiss Millenium Hits - unde vei descoperi piesele alea perfecte pentru nostalgicul din tine - sau Kiss & Chill, pentru toate clipele în care vrei să te destinzi, după o zi încărcată. 

Nu ezitați să o descărcați și să vă bucurați de ea.

Ce s-a mai întâmplat la radio

Vitaminele tale preferate, Corina Băcanu, Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan s-au întors cu voie bună la birou, așa că diminețile noastre sunt din ce în ce mai bune, alături de ei.

Am râs cu ei în pauze


Și vouă vă place lumea la birou?


Am testat ciocolata Dubai


Corina a încercat să le povestească băieților ceva interesant, dar...


Și am celebrat și ziua „country”


Partydul Kiss FM (Dan Fințescu și OLiX) a împlinit 17 ani! Wow!!! La mulți ani, băieți!


Nicole Cherry a cântat live piesa „My Love” și ne-am îndrăgostit pe loc


Băieții de la Vunk au răspuns lui Alex la întrebarea - „Tu ce lucru ai vrea să mai faci pentru prima dată?”


Și mai avem o veste bună pentru voi, din 23 septembre, Ana Moga și Alex Ștefănescu revin în FM alături de voi! Yaaaay!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Liviu Teodorescu și Roxen au scos prima lor piesă împreună - „Nu pleca” - o combinație de talent și emoție care te va captiva de la primul play. 


Holy Molly revine cu o nouă piesă, „No Plan (Yo)” - muzica devine ghidul tău și fiecare moment este o invitație de a dansa fără limite. 


Andrew Barabancea a lansat „Casablanca” - o celebrare a ritmului și a mișcării, perfectă pentru cei care vor să experimenteze fuziunea electrizantă a sunetelor Afro House.


Florin Ristei dezvăluie un nou proiect muzical „Fără Sunete” - „Sper că vă plac piesele sensibile. M-am gândit să vă surprind cu o melodie nouă, cu versuri profunde”, a spus artistul.


Cool Stuff






Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.