Lady Gaga a anunțat albumul „Harlequin”, care va însoți filmul „Joker 2

Albumul lui Lady Gaga va fi lansat vinerea aceasta (27 septembrie), cu o săptămână înainte de lansarea filmului în cinematografele din întreaga lume, pe 4 octombrie. Gaga apare alături de Joaquin Phoenix, care reia rolul de Joker, în timp ce în film vor mai juca și actorii Steve Coogan, Catherine Keener, Brendan Gleeson și Zazie Beetz. 


Cântăreața - pe numele real Stefani Germanotta, care o interpretează pe Harley Quinn în film - a împărtășit vestea pe social media în urmă cu o zi.

„Joker: Folie à Deux” a fost denumit un muzical jukebox, cu cover-uri ale unor melodii clasice de jazz, inclusiv „Oh, When The Saints”, „Get Happy” și „That's Life”, împreună cu câteva piese originale, care sunt toate gata să apară pe albumul „Harlequin”.

Într-un interviu acordat Vogue la începutul acestei luni, Gaga a declarat că s-a inspirat din propriile experiențe atunci când a interpretat personajul:

„Harley Quinn este un personaj pe care oamenii îl cunosc din eterul culturii pop. Eu am avut o experiență diferită creând-o, și anume experiența mea cu mania și haosul interior - pentru mine, aceasta creează o liniște. Uneori, femeile sunt etichetate drept creaturi excesiv de emoționale, iar atunci când suntem copleșite, suntem neregulate sau nebune. Dar mă întreb dacă atunci când lucrurile devin atât de rupte de realitate, când suntem împinse prea departe în viață, dacă asta te face... liniștită?” 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.