Margot Robbie va avea rolul principal într-o adaptare după romanul clasic „La răscruce de vânturi”

Margot Robbie și Jacob Elordi vor juca într-un film semnat de Emerald Fennell.

Cei doi actori vor fi protagoniști într-o adaptare ecranizată a romanului „La răscruce de vânturi”, scris de Emily Brontë. Fennell (Saltburn, Killing Eve, Promising Young Woman) este cea care va scrie, regiza și produce filmul.

Robbie o va interpreta pe Catherine Earnshaw, în timp ce Elordi va fi Heathcliff. Publicat pentru prima oară în 1847, romanul se axează pe povestea tumultuoasă de iubire dintre cei doi, de unde nu lipsesc elemente de pasiune și răzbunare.

După ce a avut rolul principal în spectaculosul „Barbie”, Margot va apărea și în filmul „A Big Bold Beautiful Journey”, regizat de Kogonada, alături de Colin Farrell; producția va fi disponibilă din 2025.

Elordi, cunoscut pentru proiecte precum „Saltburn” și „Euphoria”, va putea fi văzut în seria de pe Prime Video - „The Narrow Road to the Deep North”, dar și în filmul „Frankenstein”, regizat de Guillermo del Toro, care va fi disponibil pe Netflix.

În cinematografie au existat mai multe adaptări ale romanului semnat de Brontë, cum ar fi versiunea din 1939, semnată de William Wyler, cu Laurence Olivier și Merle Oberon în roluri principale, dar și miniseria din 2009, cu Tom Hardy și Charlotte Riley.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.