Lady Gaga a lansat un nou album surpriză, intitulat „Harlequin”

Lady Gaga a lansat un nou album surpriză, intitulat „Harlequin”, inspirat de personajul Harley Quinn, pe care Gaga îl interpretează în filmul „Joker: Folie À Deux”, ce urmează să fie dezvăluit pe data de 4 octombrie. La fel ca Harley Quinn și Gaga însăși, acest album este imprevizibil, plin de contraste și îndrăzneț, abordând genuri muzicale diverse, de la jazz la punk, funk la blues și tot ce se află între ele.

Piese clasice precum „Good Morning” și „Get Happy (2024)” sunt reimaginate cu versuri suplimentare, subliniind spiritul rebel al lui Harley, în timp ce „Oh, When The Saints” și „World On A String” capătă noi semnificații prin aranjamentele lor pline de energie, reflectând natura sălbatică și neîmblânzită a personajului.

Piese originale precum „Happy Mistake” și „Folie À Deux” servesc drept nucleul emoțional al albumului, combinând vulnerabilitatea brută cu energia haotică, reflectând lupta unei femei între simțul identității și coborârea în nebunie.

Gaga a produs toate piesele împreună cu colaboratorul ei, Benjamin Rice, fiecare piesă explodând de energie și emoție. Este de remarcat faptul că „Harlequin” marchează primul album cu influențe jazz al lui Lady Gaga de la moartea colaboratorului său, Tony Bennett. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.