Ce e nou pe Netflix în luna octombrie - drame captivante, seriale pline de mister și suspans

Odată cu venirea lui octombrie, sosește și vremea răcoroasă, dar apar și o serie de titluri care te așteaptă să le descoperi. Ia-ți pătura preferată și un ceai cald, pentru că Netflix ți-a pregătit: The Diplomat, Sezonul 2, un nou capitol din viața zbuciumată a ambasadoarei Kate Wyler, interpretată de Keri Russel; The Lincoln Lawyer, Sezonul 3, continuarea poveștii inspirate de seria de romane cu același nume, scrisă de celebrul Michael Connelly, cu Manuel Garcia-Rulfo în rol principal; Woman of the Hour, o producție tensionată și plină de mister ce o are în prim-plan pe Anna Kendrick, ca regizoare și actriță principală. 

În plus, vei putea urmări și: In Her Place, o dramă captivantă, regizată și produsă de nominalizata la Oscar Maite Alberdi, despre relația ce se înfiripă între o scriitoare asasină și secretara implicată în proces; Lonely Planet, povestea emoționantă și palpitantă dintre o romancieră aflată în căutarea inspirației și un tânăr pe care îl întâlnește într-o călătorie în Maroc, cu Laura Dern și Liam Hemsworth în rolurile principale; Simone Biles Rising: Partea 2, un nou capitol despre viața celebrei sportive care a făcut istorie în gimnastică, pe drumul său spre Olimpiadă.

Pe lângă acestea, primele trei filme din seria Scream, dar și primele două producții Spider-Man vin pe Netflix, împreună cu celebrele The Da Vinci Code, The Girl Next Door, The Expendables, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, The Boy and the Heron și Eternal Sunshine of the Spotless Mind, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

The Lincoln Lawyer: Sezonul 3 - 17 octombrie 

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), un iconoclast idealist, își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, în timp ce preia cazuri mai mari sau mai mici în Los Angeles. Inspirat din seria de romane de succes a renumitului autor Michael Connelly, sezonul 2 este bazat pe Al cincilea martor, cel de-al patrulea volum al seriei Avocatul din limuzină.


Woman of the Hour - 18 octombrie 

Aceasta este o poveste în care adevărul bate ficțiunea despre o actriță aspirantă din Los Angeles, în anii '70, și un criminal în serie activ de mai mulți ani. Viețile lor se intersectează atunci când sunt distribuiți într-un episod din The Dating Game. 


The Diplomat: Sezonul 2 - 31 octombrie

O explozie mortală în inima Londrei spulberă lumea ambasadoarei SUA, Kate Wyler (Keri Russell). În timp ce luptă să adune resturile vieților distruse și echipa care s-a destrămat, cele mai mari temeri ale lui Kate se adeveresc. Atacul care a adus-o în Marea Britanie nu a venit din partea unei națiuni rivale, ci din interiorul guvernului britanic. Pe măsură ce Kate merge pe urma adevărului, singurul ei aliat real este Hal Wyler (Rufus Sewell), soțul său de care voia să divorțeze, care a scăpat cu viață și este foarte implicat. Kate se confruntă cu o căsnicie fragilă, o dinamică complexă cu ministrul britanic de externe, Austin Dennison (David Gyasi), și cu o vizită amenințătoare din partea vicepreședintei, Grace Penn (Allison Janney).

Case cu ștaif. Secrete de stat. Înaltă trădare. Mese oficiale. De la creatoarea, realizatoarea și producătoarea executivă Debora Cahn, serialul nominalizat la Emmy DIPLOMATA revine cu un al doilea sezon. Janice Williams, Alex Graves și Keri Russell sunt producători executivi. Din distribuție mai fac parte Ali Ahn, Rory Kinnear și Ato Essandoh.


-------

2 OCTOMBRIE 

Chef's Table: Noodles 

Descoperă arta preparării tăiețeilor alături de chefi renumiți la nivel mondial, care își detaliază parcursul gastronomic și spun poveștile din spatele rețetelor speciale.

Love Is Blind: Season 7 - episoadele 1-6 

Un grup nou de concurenți intră în capsule, gata să renunțe la prejudecăți și să înfrunte posibile deziluzii, pentru a găsi dragostea adevărată și o relație de durată. 


Unsolved Mysteries: Volume 5 

O prăbușire celebră a unui OZN, o dublă crimă enigmatică și o anchetă terifiantă în domeniul supranaturalului sunt atracțiile acestei colecții de mistere nerezolvate.

3 OCTOMBRIE 

Blue Box 

Jucătorul de badminton Taiki a admirat-o mereu și de departe pe baschetbalista-vedetă Chinatsu, dar într-o zi de primăvară, o surpriză îi aduce brusc mai aproape. 


Heartstopper: Season 3

Charlie și Nick sunt gata să ducă lucrurile la nivelul următor. Pe măsură ce se apropie tot mai mult, ei se confruntă cu cea mai mare provocare a relației lor.

Trouble 

Condamnat pe nedrept pentru crimă, un vânzător de electronice încearcă să-și dovedească nevinovăția, dar se confruntă cu poliția coruptă și conspirații criminale.


4 OCTOMBRIE 

CTRL

Nella și Joe sunt cuplul perfect de influenceri. El o înșală, iar ea apelează la o aplicație AI pentru a-l scoate din viața ei, dar aplicația preia controlul.

IT'S WHAT'S INSIDE

O petrecere pre-nuntă se transformă într-un coșmar psihologic pentru un grup de prieteni din liceu, atunci când un invitat surpriză vine cu o valiză misterioasă.

The Platform 2

După ce un lider misterios își impune regulile într-un sistem brutal de celule verticale, un nou-venit luptă împotriva unei metode controversate de distribuire a hranei.


7 OCTOMBRIE 

The Menendez Brothers

În 1996, Lyle și Erik Menendez au fost condamnați pentru uciderea părinților lor, cazul fiind intens mediatizat. După 30 de ani, cei doi analizează șocantul proces.

8 OCTOMBRIE 

Ali Wong: Single Lady 

După doi ani tumultuoși, Ali Wong revine pe scenă cu poveștile bune, nebune și surprizele întâlnirilor de după divorț.

9 OCTOMBRIE

Starting 5

Un serial sportiv captivant care îi urmărește pe Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis și Jayson Tatum în sezonul 2023 – 2024 al NBA.

The Secret of the River 

Un băiat ajunge într-un sătuc mexican, unde leagă o prietenie neașteptată cu un băiat local, iar legătura lor va fi unită pentru totdeauna de un secret întunecat.


10 OCTOMBRIE 

Outer Banks: Season 4, Part 1 

Albiturile se întorc acasă și încep să ducă o viață frumoasă, dar în curând revin la ceea ce știu să facă mai bine: vânătoarea de comori.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft 

Pornită într-o aventură cu miză mare în jurul lumii, neînfricata Lara Croft își înfruntă trecutul traumatizant în timp ce dezleagă un mister străvechi.

11 OCTOMBRIE 

In Her Place 

Cazul scriitoarei chiliene María Carolina Geel, care își ucide iubitul, o captivează pe timida grefieră Mercedes, dând naștere unei legături între cele două femei. 


Lonely Planet

La o reuniune literară, o romancieră simte o atracție neașteptată pentru un tânăr. Cu: Laura Dern, Liam Hemsworth. Regia și scenariul: Susannah Grant („Erin Brockovich”).


Uprising 

În perioada dinastiei Joseon, doi prieteni care au crescut împreună, unul stăpân, celălalt servitor, se reîntâlnesc după război. Dar acum sunt în tabere opuse.

12 OCTOMBRIE 

A Virtuous Business

Visând la un scop, noi șanse și independență, patru femei din zona rurală încep o afacere cu produse pentru adulți. Este începutul unei călătorii de autodescoperire.

Justice

O tânără detectivă cere ajutorul unui ofițer de poliție retras din activitate, oferindu-i șansa să-și reia viața profesională anterioară în schimbul rezolvării unui jaf. 


17 OCTOMBRIE 

Outside

O familie se retrage la o fermă izolată în timpul unei invazii a zombilor, dar secretele dureroase, păstrate ani de zile, provoacă discordie în lumea lor dezolantă.

The Shadow Strays 

O tânără asasină pricepută își sfidează mentorul și luptă pentru a salva un băiat de un temut cartel. E gata să spulbere pe oricine îi stă în cale.

18 OCTOMBRIE 

Happiness Is 

Împlinirea vârstei de 40 de ani trebuia să fie un eveniment discret pentru Princess, dar prietena ei îi organizează o petrecere și viața îi este dată peste cap.

The Man Who Loved UFOs 

În anii ’80, în Argentina, un reporter e pe punctul să pună capăt investigației sale despre extratereștri din lipsă de probe, dar decide să-și fabrice unele proprii.

The Turnaround        

Documentarul spune povestea lui Jon McCann, fanul înflăcărat al echipei Philadelphia Phillies, care a contribuit la redresarea echipei favorite într-un moment dificil.

24 OCTOMBRIE

Tyler Perry's Beauty in Black 

O stripteuză întâlnește o familie disfuncțională, care deține o faimoasă companie de cosmetice. Viața ei e dată peste cap după ce descoperă partea întunecată a afacerii.

Territory

Cea mai mare fermă de vaci din lume rămâne fără moștenitor, iar facțiunile rivale dau buzna când lupta acerbă dintre generații schimbă drastic viitorul ținutului.

25 OCTOMBRIE 

Don't Move

Un criminal îi injectează o substanță paralizantă unei femei care luptă să supraviețuiască. Producător: Sam Raimi. Cu Kelsey Asbille („Yellowstone”) și Finn Wittrock. 


Hellbound: Season 2 

Pe măsură ce haosul se adâncește, avocata Min Hyejin, Noul Adevăr și Vârful Săgeții se încurcă din nou printre reînvierile bruște ale foștilor damnați.

Hijack '93 

În încercarea de a răsturna guvernul țării lor susținut de armată, patru bărbați deturnează un avion, folosindu-se de pasagerii de la bord în numele schimbării sociale.

Simone Biles Rising Part 2

Urmărește-o pe gimnasta Simone Biles încercând să pună în echilibru viața personală, sănătatea mintală și antrenamentele înainte de mult așteptata revenire la Olimpiadă.

31 OCTOMBRIE 

Murder Mindfully 

Björn, avocat al mafiei, participă la un curs de mindfulness pentru a-și regla echilibrul dintre muncă și viață, unde descoperă strategii de adaptare surprinzătoare, inclusiv crima.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.