Lidia Buble și VUNK au venit la DesKiss Dimineața să povestească despre noua colaborare - „Bumerang”

Astăzi DesKiss Dimineața a împlinit 2 ani! La mulți ani! 

Iar în această zi specială vitaminele i-au avut ca invitați pe Lidia Buble și Cornel Ilie de la VUNK. Cei doi au venit pentru a cânta cea mai nouă piesă a lor: „Bumerang”.


După cântarea live și în premieră, cei doi artiști au rămas în studioul DesKiss la povești și au dezvăluit că locația în care a fost filmat clipul este undeva în spatele Casei Poporului, într-o clădire care este ușor dezafectată, dar care ar fi fost recondiționată pentru un film.  

„Chiar dacă nu pare, pentru mine a fost cel mai easy clip de filmat, pentru că pur și simplu regizoarea știa exact ce vrea de la noi. M-a pus o țâră lângă perete, mai dă-i acum un play, mai stai acolo lângă geam, mai dă-i un play, acum prostiți-vă pe aici, mai dă-i un play și gata clipul”, a povestit Lidia.

Cornel a adus aminte că ultima dată când au filmat un clip împreună veneau alegerile, iar acum vine alt rând de alegeri. Lidia a subliniat și faptul că ea este prima artistă din industrie cu care Cornel a reluat colaborarea.  


Corina a adăugat că indiferent ce cântă Lidia, cântă bine, iar nou lor colaborare este cel puțin la fel de bună ca „Vino, du-te”. 

De asemenea, Cornel a adus aminte că VUNK se pregătește să sărbătorească 30 de ani de existență în această toamnă. 

Fun fact: în urmă cu 30 de ani Lidia avea 1 an. 

„În mare, noi am început povestea noastră în urmă cu 30 de ani într-o zi de octombrie la Teatrul Ion Creanga. Acolo am vândut primele noastre bilete, contextul era cu totul altul decât acum. Am lipit niște afișe A4, trase la xerox, pe coloanele de la Romană. A fost plin plin plin în Teatrul Ion Creangă și acum vrem să ne întoarcem după 30 de ani în același loc. Și pregătim un concept în care să dăm șanse altor artiști, să-i punem pe aceeași scenă, să le dăm o zi întreagă o scenă, să aibă material filmat, înregistrat profesionist, trupe la început, care pot să înceapă din același loc ca noi. Ăsta o să fie punctul central al acelui eveniment, nu noi, ci alți artiști mult mai tineri decât noi”, a dezvăluit Cornel.   


Ascultă întreaga emisiune mai jos:

DesKiss Dimineața - invitați Vunk și Lidia Buble - 3 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:45

DesKiss Dimineața - 4 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:06:11

DesKiss Dimineața - 2 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:06

DesKiss Dimineața - invitați Adrian Vănică, Mario Fresh - 1 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:17:48

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.