„Cine m-a pus” - cel mai nou videoclip de la Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu revine cu o noua piesă sensibilă, de dragoste, intitulată „Cine m-a pus”.

După colaborarea de succes dintre el, Adda și fratele său Matei,  pentru piesa „Matematica iubirii”, Liviu Teodorescu revine cu o noua piesă sensibilă, de dragoste, intitulată „Cine m-a pus”.

Melodia, produsă în studiourile HaHaHa Production, ne vorbește despre poveștile de iubire care ne fac să trecem prin tot felul de emoții și să ne punem o mulțime de întrebări.

„Am piesa asta scrisă de foarte mult timp și tot de foarte mult timp mă sfătuiește lumea să o scot. Am produs-o alături de Șerban Cazan și de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren și uite așa a ieșit duma asta cu „Cine m-a pus”. Mi se pare o întrebare pe care ne-o punem în multe situații limită, mai ales în iubire, când ne dăm seama că am pus prea mult suflet, unde nu trebuia. Mi-am dorit mult să avem groove la piesa asta și Șerban a făcut asta cum nu se putea mai bine.” a declarat Liviu Teodorescu

 „Cine m-a pus” beneficiază și de un videoclip pe măsură, în regia lui Michael Adrian Mircea, unde îl vedem pe artist rătăcind în drum spre mare, alături de partenera lui, Sânziana Negru, un cunoscut fotomodel.

Nouă ne place foarte mult cum sună! Tu ce părere ai?!

 Foto: Facebook

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.