Cool Stuff

Reacția-virală a lui Katy Perry, după ce Kelly Clarkson a făcut un cover după piesa ei

Cine a cântat mai bine?

Kelly Clarkson prezintă un show care-i poartă numele, unde obișnuiește să facă cover-uri după piese celebre ale altor muzicieni. Cea mai recentă inițiativă a implicat-o pe Katy Perry și melodia ei „Wide Awake.”


Artista a interpretat melodia într-un mod lent, acustic, iar asta i-a scos în evidență calitățile vocale. Fanii nu au ezitat să-și exprime încântarea în social media, iar pe pagina de Instagram a show-ului, unde a fost postată piesa, a comentat și Katy Perry.

„Oh, wow! Nu mai pot să cânt vreodată piesa asta”, a glumit ea.


Comentariul a primit peste 6000 de like-uri, iar fanii au avut grijă să o facă să se simtă bine, așa că i-au comentat mesaje de susținere și apreciere.


„Asta este piesa mea preferată de la tine, simt fiecare secundă din ea, atunci când ascult versiunea ta”, a spus un utilizator, în timp ce altul a notat „o iubesc pe Kelly și iubesc cover-ul făcut de ea, dar nu aș schimba nicio clipă versiunea ta.”

Cover-ul lui Clarkson vine la 12 ani după ce Perry a lansat piesa, parte din albumul „Teenage Dream: The Complete Confection”; melodia a fost special creată pentru filmul concert „Katy Perry: Part of Me”, producție inspirată din viața ei personală, inclusiv divorțul de Russell Brand.

„Ultimii doi ani au fost labirintul vieții mele. Am vrut să spun o poveste despre mine și despre drumul meu, poate cum am reușit să ies din acel labirint. Sunt părți bune, părți mai puțin bune, dar mereu există versiunea mea mai tânără care mă scoate la liman”, a spus Katy celor de la MTV la acea vreme.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.