Trupa BTS ia o pauză îndelungată pentru următoarea perioadă. Ce se întâmplă cu formaţia?

Trupa BTS a anunţat oficial că va lua o pauză îndelungată pentru următoarea perioadă!

Trupa BTS a anunţat oficial că va lua o pauză îndelungată pentru următoarea perioadă! Să fie probleme în formaţie? Nici nu se pune problema de aşa ceva! Membrii grupului au luat această decizie deoarece vor să se bucure de o perioadă liniştită, în care să se odihnească şi să petreacă timp alături de familie şi prieteni.

În toată această perioadă de pauză, băieţii de la BTS îşi vor reîncărca bateriile şi se vor pregăti pentru o revenire în forţă, deoarece pun la cale noi proiecte muzicale.

În toată această perioadă, membrii trupei se vor odihni şi se vor bucura de timpul lor liber aşa cum doresc. Dacă veţi avea şansa să vă întâlniţi în vacanţă cu unul dintre băieţi, vă rugăm să luaţi în considerare faptul că au nevoie de odihnă şi de intimitate. BTS va reveni cu forţe proaspete şi vă va oferi la fel de multă iubire, aşa cum le-aţi oferit şi voi.”, a declarat un reprezentant al formaţiei.

BTS sunt cei mai bine vânduţi artişti din Coreea de Sud, în acest moment, aducând un profit de 4.65 miliarde de dolari economiei ţării, în fiecare an. Cel mai recent turneu al trupei a avut încasări de peste 99 de milioane de dolari, iar fiecare show a fost sold out în doar două ore de la deschiderea caselor de bilete.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.