Unul dintre membrii trupei BTS ar putea fi cercetat penal. Despre ce este vorba!

În luna octombrie, Jungkook a fost implicat într-un accident rutier.

Jungkook, unul dintre membrii trupei BTS se confruntă cu o situație destul gravă, care s-ar putea încheia cu măsuri legale împotriva lui.

Potrivit South China Morning Post, în luna octombrie, vedeta de K-pop a fost implicată într-un accident de mașină. Chiar dacă circumstanțele din jurul accidentului au fost stabilite în privat, acum autoritățile iau în considerare varianta depunerii unor acuzații împotriva artistului.

Din primele informații, Jungkook, al cărui nume întreg este Jeon Jung-Kook, a provocat un accident în Seul, lovind un taxi. La acel moment, managerul său de la Big Hit Entertainment a declarat că artistul a recunoscut că accidentul a fost cauzat de „o eroare din partea lui” și a mărturisit că a încălcat regulile de circulație din zonă, dar a putut ajunge la o „soluționare pe cale amiabilă” cu celălalt șofer.

Cu toate acestea, autoritățile au stabilit că a existat „o neglijență gravă” din partea cânterețului care a provocat accidentul și de aceea au cerut procurilor să formuleze acuzații împotriva acestuia.

Pănă în acest moment nu există informații în legătură cu pedeapsa pe care Jungkook ar putea-o primi și nu putem spune dacă este vorba doar de o amendă sau de alte măsuri mai drastice.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.