FOTO | Are 53 de ani, dar arată de 25. Cine este bărbatul care a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe!

Edson Brandao a șocat pe toată lumea cu aspectul său la 53 de ani!

Un bărbat din Olanda a uimit pe toată lumea cu aspectul său! Deși are 53 de ani, arată că la 25 și spune că de cele mai multe ori, lumea îi greșește vârsta.

Edson Brandao este un influencer, antrenor personal și scriitor care locuiește în Olanda. El susține că stilul de viață sănătos pe care îl urmează îl ajută să pară cu 20 de ani mai tânăr, transmite Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, mai spune că până acum nu a apelat la nicio intervenție estetică și că acum are mai multă energie ca niciodată, datorită mentalității sale, alimentației și exercițiilor fizice pe care le practică.

De asemenea, el își consideră corpul un templu și nu consumă zahăr, fast-food sau alimente nesănătoase, și, de asemenea, nu fumează și nu consumă alcool sau droguri.

Edson crede că secretul tinereții fără bătrânețe este mentalitatea pozitivă, iar prin intermediul rețelelor sociale le împărtășește și altora trucurile pentru o viață sănătoasă.

„Nu am avut operații estetice niciodată. Am reușit să-mi ating obiectivele într-un mod natural, cu fructe, legume și multă apă. Folosesc zilnic creme anti-îmbătrânire pentru ca pielea mea să-și păstreze aspectul. Îmi văd corpul ca pe un templu în care trăiește sufletul meu. Prin urmare, am grijă de acest dar prețios de la Dumnezeu. Nu există nicio diferență între modul în care mă simt acum, comparativ cu cel de când aveam douăzeci de ani. Ca să fiu sincer, mă simt mai bine ca niciodată. Oamenii întotdeauna se șochează atunci când află că de fapt am 53 de ani. Toți cred că am 25. Este fantastic să văd cum oamenii sunt copleșiți de aspectul meu și că îi pot inspira să-și schimbe stilul de viață, dacă vor. Mănânc totul cu moderație, evit zahărul, fast-food-ul, nu consum băuturi răcoritoare, nu am fumat și nu am consumat droguri niciodată și practic în fiecare zi exerciții fizice”, a povestit el.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.