Amintirile ne răscolesc! Nu o să-ți vină să crezi cum arătau băieții de la 3 Sud-Est înainte să debuteze

Amintirileee îi răscolesc… pe băieții de la 3 Sud-Est!

Amintirileee îi răscolesc… pe băieții de la 3 Sud-Est! Mihai Budeanu a postat de curând o fotografie de colecție, din 1992, în care apare alături de Laurențiu Duță și Viorel Sipoș.

Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun”, a scris Mihai în dreptul fotografiei.

Postarea lui Mihai a stârnit nostalgie în sufletul fanilor, care și-au adus aminte cu drag de perioada în care călătoreau cu trenul la Costinești, sau de muzica anilor 90, când la radio se auzeau piesele celor de la Ace of Base și N Sync.

Ce frumos, ați crescut împreună ca niște frați!”, a scris una dintre fanele formației.

De-a lungul timpului, piesele trupei 3 Sud Est au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de hituri absolute care au stat în fruntea topurilor muzicale și playlist-urilor.

Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde au reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.