Trupa BTS va avea un meniu personalizat la McDonald's. Când va ajunge și în România!

Fanii trupei BTS au încă un motiv de bucurie.

Fanii trupei BTS au încă un motiv de bucurie. Se pare că numele celebrei formații va fi prezent în curând și în meniurile unui celebru lanț de fast-food. Meniul „BTS Meal” include masa preferată a grupului K-pop și anume: 10 bucăți de pui McNuggets, cartofi prăjiți și o Coca-Cola medie. De asemenea, meniul vine cu sosuri dulci de chili și cajun inspirate din rețetele McDonald’s populare în Coreea de Sud.

Trupa are amintiri grozave cu McDonald’s. Suntem încântați de această colaborare și abia așteptăm să împărtășim „BTS Meal” cu lumea întreagă”, a declarat Bighit Entertainment.

Până acum, celebrul lanț fast-food a mai colaborat și cu alte celebrități, printre care Travis Scott și J Balvin, însă colaborarea cu BTS va fi dusă la un alt nivel. BTS vor fi primii artiști care vor avea meniul disponibil la nivel global în aproape 50 de țări. Printre aceste țări se numără SUA, Coreea de Sud, Grecia și România. „BTS Meal” va fi disponibil și în restaurantele din România, începând cu data de 11 iunie.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.