Cineva l-a înfuriat! Smiley, mesaj dur pentru urmăritorii săi

Smiley își ceartă urmăritorii pentru comentariile răutăcioase.

Ne-am obișnuit ca Smiley să fie întotdeauna foarte deschis și aproape de fanii lui, dar se pare că toate au un preț. Deși este cunoscut ca fiind o fire împăciuitoare, de data aceasta, cântărețul le-a atras atenția celor care își pierd timpul lansând comentarii negative pe rețelele de socialziare.

Nu se știe exact ce anume l-a determinat să transmită acest mesaj, însă a avut câteva lucruri de spus despre cei care comentează orice mișcare a persoanelor publice, în necunoștință de cauză.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris acesta pe Instagram.

Însă, mesajul transmis i-a împărțit urmăritorii în două tabere. În timp ce fanii săi îl susțin, alții nu sunt de acord cu atitudinea lui și consideră că vina este a lui.

„Eu sunt o ciudată. Cred că toți suntem buni. Și cred că viața, uneori, ne face ne-buni și nebuni. Dar nu putem da vina pe viață – nici nu-i putem lăsa pe alții, mai ales pe cei din virtual, să aibă grijă de sufletul nostru. Eu cred că avem nevoie de o cură de reamintire că… suntem buni!”, a răspuns o fană.

„Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley?”, a scris altcineva.

Cu toate acestea, declarația artistului a fost aplaudată și de alte vedete de la noi, printre care Mihaela Rădulescu, Mihai Petre sau ADDA.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.