Harry Styles a vorbit deschis despre propria sexualitate: „Am fost rușinat de treaba asta”

Harry Styles a vorbit deschis despre intimitate și propria sexualitate.

Artistul a acordat un interviu celor de la Better Homes & Gardens, unde a dezvăluit modul în care a început să-și rezolve problemele legate de dating și iubire, la începutul pandemiei de COVID-19.

„Pentru multă vreme, am simțit că unicul lucru care este al meu este sexul. M-am simțit foarte rușinat de treaba asta, rușinat de ideea că oamenii știu că fac sex și mai ales cu cine”, a spus fostul solist al trupei One Direction.

Tabloidele întotdeauna au exploatat viața privată a cântărețului, încă de când s-a lansat în cadrul emisiunii X Factor, în 2010. Timp de ani de zile, Harry a suferit de anxietate în interviuri, de frică să nu spună lucrurile greșite. Mai mult, el și One Direction au avut un contract care nu le permitea să atingă subiecte controversate. 

În clipa în care s-a lansat solo, iar contractele sale nu au mai avut astfel de cerințe, el a izbucnit în lacrimi: „M-am simțit liber. La acea vreme mi-a venit greu și a fost foarte stresant să-mi dai seama în cine pot să am încredere. Însă, cred că am ajuns într-un punct unde mi-am zis - de ce mă simt rușinat? Sunt un bărbat singur de 26 de ani, da, normal că fac sex.”


Styles, în vârstă de 28 de ani, are o relație de doi ani cu actrița Olivia Wilde, dar nu a oferit absolut niciun detaliu legat de asta. Înainte ca legătura dintre ei să devină oficială, mulți dintre fani și-au pus întrebări cu privire la sexualitatea lui. În timpul promovării albumului „Fine Line”, artistul și-a îmbrățișat latura feminină și a purtat rochii. Cu toate astea, Harry numește toate aceste speculații „depășite.”


„Am fost foarte deschis despre acest subiect cu prietenii mei, dar asta este experiența mea personală. Ideea este să ne îndreptăm spre un loc unde să fim mai deschiși și să acceptăm pe toată lumea, iar lucrurile astea nu ar trebui să conteze și nu ar trebui să punem un label pe orice”, crede el.

Fostul material muzical a fost despre libertatea sexuală, iar noul album, „Harry's House”, va fi despre intimitate: „Sună ca cel mai important album al meu și cel mai distractiv, dar este de departe cel mai intim”, a explicat artistul.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.