Dorian Popa și-a anunțat fanii că-și face implant de scalp: „Până acum n-am avut implantate în cap fire de păr, doar pe frunte și în barbă”

În trecut, Dorian și-a făcut și injecții cu botox, dar a trecut și printr-o operație estetică la nivelul pectoralilor.

Dorian Popa a povestit de mai multe ori despre intervențiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului, iar acum și-a anunțat fanii că se pregătește de una nouă. 

Dorian își va face primul implant de scalp.

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut în cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a mărturisit cântărețul. 

El va trece prin acest proces abia în luna ianuarie a anului viitor, când va suferi și o schimbare de look, pentru că pentru implantul de scalp va trebui să se tundă la zero. 

Așa cum spune și el în vlog, Dorian mai are două implanturi, de păr și de barbă. Prima dată, prin 2016 i s-au implantat 4.000 de fire de păr și întreaga procedură a durat 7 ore.  

Printre intervențiile estetice ale lui Dorian Popa se numără și fațetele dentare, pe care le-a schimbat de mai multe ori, injecții cu acid hialuronic și botox, dar și o operație la nivelul pectoralilor.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.