Weekend 4 de WinterKiss 2024 - cum a fost la party-urile de la Sinaia și Straja

O nou weekend, o nouă petrecere WinterKiss!

Weekend-ul trecut, DJ-ii Kiss FM au fost prezenți din nou la munte, unde s-au ocupat de buna dispoziție a celor prezenți pe pârtie.


Cristi Neacșu a fost la Sinaia, iar Bad & Boujee, DJ Emil Safta și MC Tom au fost prezenți la Straja.

„E cea mai mișto senzație „să ieși” din radio și să fii printre ascultătorii tăi. Să îi vezi zâmbind, relaxați, și totul în timp real e cu adevărat magic. Și asta face WinterKiss cu adevărat o experiență la care trebuie să participi măcar o dată, să te încarci cu energia aia bună pe care să o iei și acasă. De la premii, la muzică, la interacțiuni, toate astea duc la weekend-ul perfect. Mulțumiri din suflet atât gazdelor de la Restaurant Imperfect, cât și celor care participă în fiecare weekend la party-urile noastre. Vă îmbrățișează baiatu'!”, a notat Cristi despre experiența la Sinaia.


Din 20 ianuarie și până pe 3 martie, DJii KISS FM (Tom, Safta, Cristi Neacșu, OLiX, Bad & Boujee, Partydul Kiss FM, DJ Antenna, Ana Moga) au grijă să te simți bine după ce te-ai bucurat de sporturile preferate de iarnă.

Ne găsești în cele mai tari stațiuni montane de la noi, Poiana Brașov, Sinaia, Rânca, Straja, Transalpina și Păltiniș, așa că abia așteptăm să ne vedem la fața locului și să ne simțim bine împreună!

Dacă nu ești la munte în perioada următoare, nu-ți face griji, deoarece aducem noi muntele la tine! 

Vei putea asculta la radio petrecerile WinterKiss, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 19:00 și 21:00!


Straja

La Straja a fost mare nebunie și așa cum zice Lexi de la Bad & Boujee, aici, „petrecerea se sparge doar când vine jandarmeria”, după cum e tradiția. Nu prea a fost zăpada, dar asta nu i-a impedicat pe oameni să aibă parte de momente memorabile.

„La Straja e cel mai tare WinterKiss, deoarece găsești cei mai șmecheri oameni, cei care vin chitiți pe party. Dacă pui muzică de la 10 dimineața, ei vin să danseze până la ultima strigare. Plus de asta, poți pune muzica pe care ți-o dorești tu, iar ascultătorii Kiss FM sunt acolo să se distreze alături de tine. Putem să interacționăm cu ei și să ne cunoaștem mai bine! Straja are un vibe diferit, adună oameni mișto și se creează o atmosferă ca te tabără, între prieteni!”, a spus el.



PS: Nu uita că ne vedem și weekend-ul ăsta, după cum urmează:

  • Rânca: MC Tom + DJ Emil Safta. Host: Cristi Neacșu
  • Poiana Brașov: DJ Antenna. Host: Ana Moga


PS2: Pe lângă muzică și good vibes, sponsorii noștri te așteaptă cu activări inedite și premii pe măsură!

Ne vedem acolo, da?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.