Kiss Time Out

Nicki Minaj, pentru prima dată în România la SAGA Festival!

O premieră atât în România, cât și în Europa de Est.

SAGA Festival suprinde industria muzicală prin anunțul superstarului mondial Nicki Minaj, pentru ediția din iulie a acestui an.

Prezența lui Nicki Minaj promite o experiență de neuitat pentru fanii de la Romaero din București, și marchează o premieră în Europa de Est în cadrului celebrului turneu mondial PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR. După ce a umplut stadioane din toate colțurile lumii, Nicki Minaj, adaugă SAGA Festival 2024 pe lista de show-uri din acest an.  


Cunoscută pentru hiturile sale „Starship", „Super Bass" sau „Anaconda," și pentru show-urile live fără egal, Nicki Minaj se clasează în top 10 cei mai buni artiști din industria muzicală mondială. Participarea ei la SAGA Festival va intra în istorie ca primul ei spectacol din Romania. 

„Suntem extrem de încântați să aducem pentru prima dată în România artista numărul 1 în lumea internațională a hip-hop-ului la SAGA Festival", a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA Live. "Nicki Minaj este un nume iconic în industria muzicală, și suntem incredibil de mândri să oferim fanilor noștri oportunitatea de a lua parte la un spectacol extraordinar și cu siguranță memorabil." 

SAGA Festival, ce va avea loc la Romaero în București, este cunoscut pentru linia sa diversificată de artiști și pentru experiența unică pentru iubitorii de festivaluri de muzică. Iar prezența lui Nicki Minaj pe lista de artiști promite să facă din acest festival un weekend de neuitat. 

Fanii sunt încântați, iar biletele se vând rapid. Pe conturile de social media ale festivalului, cei mai mulți 'Barbz', așa cum sunt numiți fanii lui Nicki Minaj, s-au declarat extrem de fericiți că în sfârșit vor avea șansa să o vadă live pe mainstage-ul de la Romaero, și să participe la show-ul său plin de hituri, energie și, desigur, mult roz. 

Un lucru este sigur: cu Nicki Minaj pe lista de artiști, SAGA 2024 va fi un eveniment de care vom vorbi multă vreme. Pentru a face experiența și mai memorabilă, organizatorii au pregătit un tip special de bilete, numit „Pink Ticket". Aceste bilete speciale pot fi achiziționate cu un depozit de doar 49 de lei și includ articole speciale de merchandising care vor aduce un plus vestimentației fanilor. 


Alături de Nicki Minaj, artiști renumiți precum Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții, care urmează să fie anunțați, vor urca pe scenele SAGA Festival în iulie. 

În premieră absolută în România, la SAGA Festival pe 5, 6 și 7 iulie la Romaero vom avea cu toții parte de performanță senzațională oferită de Nicki Minaj într-o experiență muzicală de neuitat! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.