Benny Blanco, declarații romantice la adresa iubitei lui, Selena Gomez: „Este cu adevărat prietena mea cea mai bună”

Benny Blanco nu exclude căsătoria.

În cadrul „The Howard Stern Show”, producătorul muzical (36 de ani) a vorbit despre relația lui cu Selena Gomez (31 de ani), dar și despre cum vede evoluția acesteia. 

Cei doi sunt de aproape un an împreună și Benny a început prin a vorbi despre cum au sărbătorit primul lor Valentine’s Day - Blanco a închiriat un cinematograf și i-a adus iubitei sale toate mâncărurile ei preferate.

„Wow, ce prieten ești, văd iubire aici, ba chiar prevăd o căsnicie”, a spus Stern. „Și eu”, a completat Benny. „Ai un inel?”, a urmat întrebarea evidentă. „Nu am nimic, nu am nici măcăr încălțări. Trebuie să mă adun puțin”, a răspuns invitatul.

Întrebat când are de gând să o ceară, Blanco a zis: „Când mă uit la ea, pur și simplu, nu știu o lume unde ar putea fi mai bine de atât.” Tânărul producător are doar cuvinte de laudă pentru iubita lui.

„Râdem toată ziua, mă inspiră. Ajung acasă de la muncă și cred că am avut o zi bună. O întreb și pe ea ce a făcut și vine răspunsul: am filmat ceva cu Meryl Streep, apoi am fost la o acțiune caritabilă și acum înregistrez ceva. Ziua mea pare de câcat în comparație cu ziua ei”, a continuat el.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.