Kiss FM îți aduce cele mai fresh hit-uri - în săptămâna 3-7 iunie, Raluka, Irina Rimes și Alina Eremia vin la DesKiss Dimineața cu cele mai noi piese ale lor

La Kiss FM asculți hit-urile care contează!

În urma sondajelor de audiență, Kiss FM a rămas cel mai ascultat radio din România, iar asta doar datorită vouă.

Vă mulțumim pentru apreciere și dedicare, motiv pentru care ne dorim să venim mereu în întâmpinarea voastră cu energie bună, informații interesante, dar, mai ales, muzică de calitate!

Kiss FM este radioul care găsește hit-urile, așa că oricând ne asculți, vei avea parte de un soundtrack perfect pentru ziua sau activitățile tale. 

Nu doar că avem cea mai bună relație cu artiștii români, dar suntem și platforma care le oferă șansa ca muzica lor să ajungă la milioane de oameni, zi de zi. 

Kiss FM e locul unde muzicienii români aleg să-și lanseze muzica, așa că în săptămâna 3-7 iunie, în cadrul DesKiss Dimineața, matinalul cu cei mai mulți ascultători din România, vom avea trei premiere senzație.


Corina, Cătălin și Ciprian vor avea invitați speciali în studio, care vin să ne cânte live, cele mai recente piese ale lor.

Irina Rimes aduce „Dudadu”, Alina Eremia lansează „Gura ta”, iar Eligarf și Raluka vor prezenta „Șah-Mat.”


Odată lansate în matinal, piesele vor intra în rotație în FM, iar tu te vei putea bucura mereu de ele.

Stai cu urechile pe noi, nu vei regreta că ne-ai ales! Suntem aici să-ți facem viața mai frumoasă, cu fundalul sonor perfect!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.