Cool Stuff

Ultima zi de Intencity 2024: show-uri memorabile și un SummerKiss început în mare forță!

Unde ne vedem data viitoare?

Intencity 2024 a ajuns la final, iar experiența pe care am trăit-o în cadrul festivalului a fost una memorabilă și cu adevărat specială! 

Primele două zile au fost nebunie completă, iar parte dintre DJ-ii tăi preferați de la Kiss FM au ținut emisii live, i-au făcut pe ascultători să simtă vibe-ul de petrecere, iar pe cei prezenți i-au distrat până în zori de zi.

A doua seară a fost legendară, iar studioul Kiss FM a devenit practic o scenă în cadrul evenimentului, după cum poți vedea și tu în imaginile de mai jos! WOWOWOWOW!


Timp de trei zile, Soci, Yaang și Dan Fințescu au fost live în FM de la 19:00 la 22:00, iar Bad and Boujee au menținut atmosfera de party de la 22:00 la 00:00.


Intencity 2024 și startul SummerKiss

Odată cu acest festival, ținem să te anunțăm că începe și SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară legendară alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

Prima oprire e la Craiova, dar apoi continuăm nebunia în modul următor:

  • Neversea (4-7 iulie)
  • SAGA (5-7 iulie)
  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Ne-am făcut încălzirea bine de tot, am rămas cu amintiri cât pentru o viață, am râs în hohote, ne-am bucurat de prezența voastră și abia așteptăm să menținem acest ritm până în toamnă!


„Încă de la 19:00, am deschis scena in the mix, iar la un moment dat mi s-a alăturat MC Tom și am continuat petrecerea împreună. Imediat ce am terminat, am fugit spre studio, unde am avut încă două ore de emisie, până la 22:00. Am încheiat primul weekend din primul festival SummerKiss pe 2024. La final, am fugit înapoi spre Main Stage, unde ne-am bucurat de două show-uri senzaționale - Dimitri Vegas și Like Mike, de la care nu au lipsit artificiile și aplauzele celor din public! Răman la ceea ce am spus în prima seară - a fost cea mai tare activare în mulțime la un festival la care am fost prezent până acum, din toate timpurile! Kiss FM a devenit a treia scenă de la eveniment și a fost cea mai tare nebunie”, ne-a transmis DJ Yaang.

„În ultima zi, părea că distracția de noaptea trecută încă nu s-a terminat! Sâmbătă noaptea s-a mixat până la ora 4:00 dimineața, când jandarmii ne-au dat afară la propriu, deoarece toată lumea era în față la studioul Kiss FM și nu pleca, drept urmare festivalul nu se putea închide! Duminică, de la 17:30, am luat-o de la capăt alături de DJ Safta, iar MC Tom s-a alăturat distracției! Yaang a deschis Main Stage-ul, iar apoi a venit să facem emisie împreună și să mixeze! Am ținut-o așa până la 22:00, când am fugit rapid la scena de la Sala Polivalentă, unde era pliiiiiiiiiiin! Ai noștri Bad And Boujee Party au făcut mega show. Am plecat spre București, pentru că joi avem treabă la Neversea! O s-o ținem așa până în septembrie! Mulțumesc mamei mele că m-a făcut rezistent și orientat spre petreceri, producătorilor de Litorsal pentru hidratare, dar și neveste-mii, că mă suportă”, ne-a povestit și a glumit Soci.


„A fost foarte mișto, ne-am distrat pe scenă, într-o mulțime de oameni și am dansat alături de ei. Vom rămâne mereu la suflet cu experiența asta”, a completat și Lexi de la Bad And Boujee, imediat după ce băieții au terminat show-ul, în jurul orei 00:00.

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.