Kiss FM la SAGA 2024 - cum a fost prima zi la cel mai mare festival din București. Loreen, Rita Ora și Deborah De Luca au făcut super show-uri

Ne vedem la Romaero să ne distrăm împreună?

A început SAGA 2024, iar Kiss FM a fost prezent să dea startul de distracție. 

Suntem singurul radio din România care transmite LIVE de la două festivaluri în același timp, așa că ar fi bine să stai cu ochii și urechile pe noi, deoarece venim în FM și cu vibe-uri urbane, dar și estivale.


Porțile s-au deschis la 19:00, iar peste 45.000 de oameni au fost prezenți la eveniment, unde au dansat până în zori de zi, alături de artiștii preferați.

Dacă ai fost și anul trecut, află că în 2024 design-ul locației a fost schimbat, cât și poziționarea scenelor, așa că vei avea parte de o surpriză plăcută, dar și de un spațiu mai mare, organizat astfel încât să te simți liber să fii așa cum vrei, în timp ce te bucuri de muzică.


De cum intri la SAGA, pe partea stângă, vei găsi studioul Kiss FM, unde Ana Moga, Alex Ștefănescu, OLiX, DJ Yaang și Bad & Boujee au grijă, zi de zi, să-ți aducă cele mai fresh piese și informații de la fața locului.


Avem și DJ care vor mixa în fața studioului, așa că te încurajăm să-i descoperi, dar și să te oprești pe la noi, să facem poze, să stăm de vorbă și să dansăm împreună!

0722 20 60 20 este numărul nostru de WhatsApp, iar dacă ne dai mesaje, ele vor apărea pe ecranele care au fost montate special pentru asta, la exteriorul studioului! Cât de cool?


Ne place să fim aproape de voi și să venim cu energia aia bună, indiferent unde vă aflați, iar SAGA e un bun prilej să ne reunim și să ne facem noi amintiri împreună, ce zici, ne vedem la studio?

Main Stage-ul a fost deschis de Smiley, un artist pe care-l apreciem și care ne-a dat un sentiment de bine, încă de la prima piesă. A ales un playlist oldschool, așa că n-au lipsit melodii precum „Pierdut Buletin” sau „În Lipsa Mea”, spre deliciul și încântarea fanilor. Juno l-a acompania la câteva dintre piese, așa că am cântat la unison și „Scumpă foc!”


Au urmat băieții de la Subcarpați cu ritmuri de folclor urban și melodii clasice care i-au făcut pe cei prezenți să se strângă la scenă, să danseze și să cânte alături de ei. Întotdeauna trupe reușește să-i aducă pe oameni împreună, iar ediția de anul ăsta nu a fost excepție!


Loreen este superbă - are o prezență scenică fantastică, dar și o voce încredibilă! Suedeza, pe lângă faptul că arată incredibil, ne-a băgat într-un soi de transă audio, în timp ce ne-a vorbit despre iubire și ne-a spus că ne iubește.

S-a creat o atmosferă memorabilă, iar dragostea s-a simțit în aer! N-au lipsit din playlist melodii precum „Is It Love” și „Euphoria”, iar la „Tattoo”, o mulțime entuziasmată a sărit în aer și i-a arătat apreciere și susținere! 


Rita Ora a venit pentru prima oară în România, iar show-ul pe care l-a făcut pe Main Stage a fost fantastic, alături de trupa ei, cât și de dansatoarele mega sexy care au acompaniat-o! Britanica ne-a demonstrat că spectacolele ei live sunt energie pură, dar ne-a și impresionat cu timbrul ei vocal puternic! 


Britanica a ținut să-l menționeze producătorul Șerban Cazan, alături de care a lucrat pentru remake-ul piesei „Praising You”, și să-i transmită că-l iubește și-l respectă.

Artista ne-a purtat atât prin hit-uri noi, cât și prin cele vechi, prin care am descoperit-o și ne-am îndrăgostit de ea! „Ritual” este unul dintre preferatele noastre, dar ce flashback-uri am avut când am auzit LIVE și „Hot Right Now!” BOMBĂ!

Ana Moga a stat de vorbă cu Rita și i-a luat un super interviu, unde au vorbit despre muzică, planuri de viitor, dar și de momentul în care cântăreața și-a auzit pentru prima oară o piesă la radio!

Abia așteptăm să-l vezi, așa că stai cu ochii pe conturile noastre sociale, nu vei regreta!


Canadianul Sickick, care a purtat steagul României la brâu, i-a încântat pe cei prezenți și a făcut un show memorabil, unde nu ne-am putut opri din dans! 


Așa cum se-ntâmplă și-n viață, nu toate lucrurile merg mereu la carte, iar asta, uneori e parte din frumusețea lucrurilor, dar ține și de inevitabil. DJ-ul olandez Hardwell a venit pe Main Stage foarte entuziasmat, iar în discuția pe care am avut-o cu el înainte de show, ne-a povestit cât de bucuros este să fie prezent la SAGA, în București. Din păcate, din cauza unor probleme tehnice, el a răbufnit pe scenă și și-a întrerupt momentul live, deși, toate s-ar fi rezolvat rapid. Cei de la SAGA n-au ezitat să vină cu un răspuns, după cum poți vedea și tu mai jos:


Din fericire, atmosfera optimistă a fost reluată rapid, iar muzica a câștigat, pentru că muzica ne aduce împreună!

Așa cum zicea și prietenul nostru Bob Marley - „One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.” 

This is THE VIBE!

SAGA 2024 înseamnă și Techno Stage, Urban Stage, House Stage și Bus Stage, așa că toate preferințele muzicale sunt acoperite Ian, Șatra B.E.N.Z, Loco Dice, Dj Andrew, dar și Mau P sunt doar câțiva dintre artiștii care au avut momente memorabile aseară, alături de fanii lor.


Abia așteptăm și ziua de azi!

Italianca Deborah De Luca, cunoscută drept marea divă a techno-ului și una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial, a încins atmosfera de la Techno Stage, în fața unei mulțimi extaziate! 

All LOVE, prieteni, all love! 


Azi o luăm de la capăt, așa că te așteptăm la fața locului, și nu uita să treci pe la noi pe la studio!

Până una alta, urmărește-ne pe Instagram și Facebook, deoarece avem „doar surprize plăcute” pentru tine! 

Let's Goooooooo!!!!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.