A doua zi de Neversea 2024 povestită din backstage: „Festivalul ăsta e fix ce e Kiss FM: energie uplifting, oameni foarte cool și prietenoși și muzică bună”

În a doua zi de Neversea a fost prezentă și mai multă lume, iar distracția a crescut și ea în intensitate, poate și pentru că a fost ziua în care pe scenă urma să urce Maluma.

Cum toate drumurile spre scenele Neversea trec pe la studioul Kiss FM, foarte multă lume a trecut pe la noi pentru a se încărca de voie bună și good vibes . 


Iată și dream team-ul Kiss FM @ Neversea din ziua 2, care i-a întâmpinat pe fani la studioul Kiss FM. Nu pleacă de pe poziții până duminică seară. 


Nico 

Nico ne-a povestit un pic despre cum i s-a părut a doua zi de Neversea.


„A trecut prea repede. Cornere super mișto, oameni relaxați. Acum înțeleg că e același crowd care consumă Kiss. E o comunitate care se adună an de an la malul mării pentru a se bucura de răsărituri în băi de muzică și energie. Cred că festivalul ăsta e fix ce e Kiss FM: energie uplifting, oameni foarte cool și prietenoși și muzică bună. Cred că până și eu m-am animalit ON AIR ceva mai power, tocmai pentru că m-au ridicat valurile, și alea de oameni, și alea spumoase din larg. Top de top! Aștept ziua de azi! PS: MALUMA BABY e one hell of a true latin lover. Muah!”, a povestit Nico.


Cristi Neacșu 

Ne-a spus și el impresiile pe ziua 2:

„Deja au trecut 2 zile și nopți de Neversea și pot să declar că vara nu putea începe mai bine! Totul este ca într-un vis, de la oamenii care ne vizitează la studio, la cei care își arată toată energia frumoasă pe scenele de aici. Iar dacă, totuși, este un vis, vă rog să nu mă treziți niciodată!”

Andreea Oțelea 

Andreea a fost din nou prezentă în backstage și ne-a povestit cum a decurs totul acolo. 


„A fost încă o seară superbă la Neversea, ziua 2 din povestea festivalului de la malul Mării, din Constanța. Primii intervievați au fost un duo de DJ din UK, ALTEGO și dacă inițial am crezut că văd dublu, apoi mi-am dat seama că nu am o problemă oftalmologica, ci ei sunt gemeni identici. Au fost cei care au deschis mainstage-ul vineri seară și au fost foarte încântați de atmosfera de la festival și de oamenii din România, în general. I-am întrebat dacă își simt starea unul celuilalt și, da, fiecare dintre ei simte când celălalt este trist, nervos sau bucuros, dar că indiferent de stare se sprijină și ajută unul pe celălalt când au momente sau perioade dificile. Întrebați fără ce nu pot trăi, au răspuns că unul fără celălalt, fără telefon și fără... muzică. Deoarece de mici au crescut înconjurați de muzică, nu se văd făcând altceva”, spune Andreea. 

Apoi, Andreea a stat de vorbă cu Antonia și Alex Velea. 


„Foarte energici, prietenoși, entuziaști și mereu zâmbitori. Mi-au spus că drumul lor împreună a fost unul frumos, plin de provocări, nu mereu ușor, dar întotdeauna muzica a fost cea care i-a dus de mână până azi și că sunt recunoscători pentru tot ce trăiesc. Amândoi au mulțumit Kiss FM pentru susținere și pentru că datorită radioului piesele lor au ajuns în toate inimile fanilor lor. Antonia, care a lansat săptămâna aceasta clipul pentru „Prieteni", melodie în ale cărei versuri mulți se vor regăsi, a spus că, deși dezamăgită de multe ori de așa ziși prieteni, a găsit mereu puterea de a trece peste toate, gândindu-se că poate asta e lecția pe care trebuie să o învețe și că familia este tot ceea ce contează”, a dezvăluit Andreea.  

Apoi, Andreea a stat la povești cu DJ Gordo, iar el a dezvăluit că rebranduirea de acum 2 ani, când din DJ Carnage a devenit GORDO n-a fost una grea, ci chiar interesantă și nu se aștepta să fie atât de ușor. Mesajul lui pentru ascultătorii Kiss FM a fost de a rămâne buni unii cu ceilalți și de a nu schimba frecvența no matter what.


Ultimul interviu din backstage a fost cu Don Diablo. El i-a mărturisit Andreei că cea mai bună decizie pe care a luat-o până acum în cariera profesională a fost înființarea propriei case de discuri Hexagon și faptul că a reușit ca în anii pandemiei să rămână prin tot ce a lucrat pe plan muzical alături de fani, chiar și când nu mai existau evenimente.


Cât despre concertul lui Maluma... se poate spune doar că publicul a fost aproape de starea de leșin, iar nivelul mării a părut că a mai crescut puțin. 


SummerKiss e ON

S-a dat startul la SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară memorabilă alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

În acest weekend suntem la Neversea și SAGA, dar nebunia continuă și la: 

  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.