A treia zi de Neversea 2024 povestită din backstage - o experiență incredibilă, atât pentru festivalieri, cât și pentru echipa Kiss FM

A treia zi de festival a fost una grozavă, atât pentru festivalierii veniți să îi vadă pe artiștii preferați pe toate scenele Neversea, cât și pentru echipa Kiss FM.

Andreea Oțelea s-a ocupat de interviurile din backstage și ne-a povestit cum a decurs totul acolo, cu artiștii români și cei internaționali.

„Primul interviu al zilei a fost cu Grasu XXL, care a spus DA instant când l-am rugat sa răspundă la câteva întrebări pentru Kiss FM. Mi-a spus că drumul de la „Elegant” și „Legende” până azi la „Tu, Mărie” a fost plin de provocări, împliniri, dar și momente mai puțin ușoare, peste care a trecut datorită pasiunii pentru muzică.  Pentru că luna viitoare va fi ziua lui l-am întrebat cum arată aniversarea perfectă și ne-a spus că de 5 ani încoace, singura persoană pe care o dorește lângă el de ziua lui este tot Măria. În ceea ce privește melodia pe care a scris-o pentru ea, a spus că versurile le-a scris încă de acum 2 sau 3 ani și că i-au venit foarte natural, iar vocea Mariei de la finalul piesei a fost înregistrată încă de atunci.”


Apoi, Andreea a stat de vorbă cu Alina Eremia, pe care a descris-o ca fiind naturală, zâmbitoare, modestă și foooooarte frumoasă.

„Alina ne-a spus că dintotdeauna scena a fost a doua ei casă. Încă de la 5 ani, când a început să cânte în diverse concursuri de profil sau să participe la emisiuni pentru copii. Și, dacă atunci nu avea deloc emoții și totul era o joacă, acum, odată cu trecerea timpului, dorința de a nu-și dezămagi fanii o face să aibă emoții de fiecare dată când urcă pe scenă, dar întotdeauna reușește să se conecteze la public și să transmită toată pasiunea pentru muzică celor din fața ei. Noul clip lansat este un vizual, în colaborare cu David Ciente, pe care îl admiră foarte mult și piesa s-a născut cu Alina, care a scris versurile melodiei în câteva ore, inspirată de tot ce a trăit și a visat pentru ea până acum și cum toate au venit la timpul potrivit când era pregătită”, povestește Andreea.

De asemenea, Alina i-a mai povestit și că n-ar putea trăi fără telefon, fără bateria externă și fără....picăturile de nas.


Andreea a întâlnit-o în backstage și pe Ami, așa că i-a luat rapid un interviu din care a aflat că rețeta succesului pentru ea este o combinație între talent, muncă și noroc. Despre ce face în timpul liber, am aflat că-i place să se odihnească și că nu mai călătorește atât de mult pe cât și-ar dori. 


Andreea a trecut apoi la artiștii internaționali, iar primul pe listă a fost Alok, cel mai mare DJ și producător brazilian din toate timpurile. 

„Ne-a spus că este foarte entuziasmat să cânte în fața publicului de la Neversea. A mai mărturisit că e plecat foarte mult timp, că viața lui în acest moment este împărțită între avioane și camere de hotel. De exemplu, duminică urma să cânte în Finlanda.” 


„Dimitri from Vegas a venit singur, fără fratele lui Mike. Ne-a spus că nu are niciun ritual înainte de show, e concentrat pe ceea ce are de făcut și să-i iasă cât mai bine. Are un băiețel care are 3 ani și am vrut să-l întreb dacă și el este un fan al lui Spiderman, așa cum este Dimitri. Aparent nu este, băiețelul lui fiind încă în etapa în care e fan dinozauri și toată casa lui e plină de dinozauri”, povestește Andreea. 

 

Surpriza a venit de la Salvatore Ganacci, care deși a anunțat că nu va da interviuri, Andreea a reușit cumva să îl convingă. 

„A fost foarte fericit și normal, l-am întrebat dacă mai joacă fotbal, știind că are o pasiune mare pentru acest sport, de unde și numele lui de scenă, după numele jucătorului italian de fotbal. Mi-a spus că oricât și-ar dori, nu mai are timp să joace... dar o face atunci când găsește puțin timp liber. Mi-a mai spus că muzica l-a ales pe el și că știe de Kiss FM, îi place Kiss FM și că abia așteaptă să fie din nou invitat în studioul Kiss FM, aducându-și aminte și de interviul pe care i l-a dat Anei Moga”, spune Andreea. 


Pe timp de zi, la studioul Kiss FM a fost distracție mare, dar s-a găsit timp și pentru acest reel: 


SummerKiss e ON

S-a dat startul la SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară memorabilă alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

În acest weekend suntem la Neversea și SAGA, dar nebunia continuă și la: 

  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.