Kiss Music News

Radu Ștefan Bănică îi dedică o melodie de dragoste iubitei sale, Ioana. „Mai stai”, declarația superbă făcută de artist

De mai bine de un an, Radu Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Ioana. Se zice că dacă un artist se îndrăgostește de tine, atunci relația va dăinui pentru totdeauna prin arta realizată, iar cântărețul s-a inspirat din relația lui pentru a lansa „Mai stai”.

“Mai stai” este cea mai frumoasă declarație de iubire făcută de Radu Ștefan Bănică pentru iubita lui, iar tu nu o să te poți abține să nu fredonezi piesa! Linia melodică o să îți ofere o stare bună încă de la primele acorduri, iar versurile o să îți rămânâ în cap încă de la primul play!

Ioana, iubita tânărului artist, studiază la Londra, astfel că cei doi au o relație la distanță. Radu Ștefan Bănică îi duce dorul de fiecare dată când nu este alături de ea, iar sentimentele pe care le nutrește acesta se simt în versurile scrise: “Doar noi doi în mulțime/Iubire doar tu poți să îmi dai”.

 " <Mai Stai> este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiaza în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt.", spune Radu Ștefan Bănică.

De muzică și text s-au ocupat Radu Ștefan Bănică, Basti și Bianca Tilici, iar de producție Florian Nicolau.


Radu Ștefan Bănică și-a început drumul în muzică prin single-ul său de debut, “Tu”, lansat în 2023. În 2024, el a venit cu “Vagabondul”, un remake după cunoscuta piesă “Sunt vagabontul vieții mele”. Ulterior, artistul a adus în fața publicului “Samsara”, în colaborare cu Juno, dar și “Tu n-ai avut curaj”, alături de Bianca Tilici, un remake după celebra melodie cântată de Mădălina Manole. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.