KISS FM la Beach, Please! 2024, ziua 0 - am dat startul la Pananarama: „Avem cel mai bun vibe”

Beach, Please! 2024 și-a deschis oficial porțile.

FOTO: Cocoroxie

Deși ieri a fost ziua 0 de festival, mii de oameni au fost prezenți în Costinești, unde organizatorii au creat un fel de mini-oraș, de unde nu-ți lipsește nimic, astfel încât să te simți bine și să te bucuri de muzică și artiștii preferați.


Abia așteptăm și ziua de azi, dar până se lasă seara și începe distracția, află că studioul Kiss FM este prezent la event, iar aici, zi de zi, Dan Fințescu, OLiX, Cristi Neacșu, AQQUANOX și Bad and Boujee sunt alături de tine și au grijă să-ți aducă energia aia bună și vibe-urile de milioane, direct în FM!

„Ziua 0 de Beach Please a început ca un foc de artificii, de la o simplă scânteie am rupt scena în două, nu doar la figurat, cât și în sensul propriu - am creat un cutremur la scena KISS FM din interiorul festivalului, m-a bucurat că festivalierii au fost în ton cu muzica mea, chiar mi-au depășit așteptările cu mult. Sunt curios ce alte surprize ne așteaptă! It’s gonna be #pananarama!”, a spus DJ Thompson.


Plus de asta, avem DJ care mixează live din fața studioului - ieri au fost AQQUANOX, Dj Christian Thomson, DJ NANO, Alex Doman și Ștefan Botea.



Am dat startul la Pananarama și a început un party de nota 10 în fața studioului, unde s-au adunat sute de oameni! Ce frumos a fost și mai avem încă patru zile! WOW!

„Încă dorm puțin, nu o să mint, dar stau și să procesez tot ceea ce s-a întâmplat ieri. Deși a fost ziua 0, zi în care toată lumea spunea că nu va veni, inimile noastre au bătut la unison, într-un festival cu peste 16.000 de suflete prezente! A fost o seară de neuitat, iar când stai să te gândești, nici măcar prima zi nu a fost. Urmează ceva frumos, plin de viață, ceva de care toată lumea are nevoie! Asta este energia Kiss FM la Beach, Please!”, a spus Cristi Neacșu.


SummerKiss este în plină desfășurare, așa că haide alături de noi la mal de mare, deoarece te așteaptă momente memorabile! 

Nu uita să treci să ne saluți, dar și să ne urmărești pe conturile de Instagram și Facebook!


„Am început ziua la studio în jurul orei 12:00, când am făcut ultimele pregătiri, și am terminat în jurul orei 2:00 AM, când am oprit party-ul, pentru că, hei, mai avem încă patru zile de festival! A fost o zi lungă, o zi grea, dar una care s-a terminat cu aproape 1000 de oameni în fața studioului Kiss FM! Aici facem petrecere seară de seară, începând de la ora 19:00, iar în weekend de la ora 16:00. Avem muzică care se aude tare, tare, o groază de DJ talentați, dar și cel mai bun vibe. E bine tot ceea ce se întâmplă la Beach, Please 2024!”, a transmis și OLiX de la fața locului.


„Credem că noi, Alex Doman & Botea, împreună cu KissFM la Beach, Please!, am făcut cea mai tare „PANANARAMA”! Am trecut în Day 0 prin hituri precum „Can’t Hold Us” de la Macklemore și „Oficial îmi merge bine” de la Simplu, la „Smells Like Teen Spirit” de la Nirvana, având un public excelent cu care să putem lucra. Oamenii au venit să petreacă, iar noi am reușit să livrăm asta 110%.
Clar reacția surpriză pentru noi a fost la „Cotton Eye Joe” unde toată lumea a luat-o razna! Publicul a fost senzațional, am văzut oameni cum se luau în brațe, care ne-au scris după și ne-au zis că au început să plângă de fericire în timpul showului. Totodată, oamenii au fost și foarte haotici, de la crowd dive-uri, la oameni care erau aruncați în aer și o gașcă de băieți care au adus cumva o cadă în crowd! (Da, o cadă😂) Aceasta a fost doar ziua 0 din festival și sperăm să creăm cât mai multe povești la KISS FM”, a spus Alex Doman.

Good vibes all the way, prieteni!


Nu uita să te hidratezi, să ai grijă de tine, să faci poze, dar mai ales să te bucuri de muzică! Despre asta e vorba, nu?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.