KISS FM la Beach, Please 2024, ziua II - Rich Amiri și-a aruncat în public ochelarii de 2000 de euro, Anitta a făcut mega show, iar PANANARAMA a ținut din nou până dimineața

Ai fost și tu acolo?

Ziua II de festival (de fapt, ziua III deja, pentru că trebuie să punem la socoteală și ziua 0) nu și-a dezamăgit fanii!

Au fost prezenți 105.000 de oameni la Costinești, iar distracția nu s-a oprit o secundă - unde mai pui la socoteală că mai sunt încă DOUĂ zile de party! Ești pregătit?

Așa cum deja știi, suntem în plin SummerKiss, iar studioul nostru KISS FM este amplasat în cadrul event-ului, iar aici, seară de seară, dăm o serie de petreceri memorabile, sub numele de PANANARAMA.




Încă din ziua zero am început nebunia, iar aseară nu a fost mai prejos!

Sute de oameni s-au adunat în fața KISS și au dansat până la răsărit! Bad and Boujee Party s-a ocupat de atmosfera incendiară, iar apoi Alex Doman și Ștefan Botea au preluat controlul la butoane și au întreținut vibe-ul ăla bun!

„Azi ne-am trezit mai greu, a fost iureș mare azi noapte! Am avut Bad & Boujee Party timp de trei ore, unde băieții au mixat și trap și rap, cât și piesele ale artiștilor tăi preferați, în vibe cu festivalul, iar apoi, Alex Doman și Botea au avut grijă de public până spre dimineață. Au fost extrem de mulți oameni în fața studioului nostru, toți cu chef de distracție! La Kiss a fost practic a doua scenă ca popularitate din festival, iar event-ul e departe de a fi încheiat”, a transmis OLiX.

Pe timp de zi, parte dintre DJ-ii tăi preferați - Dan Fințescu, OLiX și Cristi Neacșu au avut grijă să-ți aducă festivalul în FM, oriunde te-ai fi aflat. Am avut și DJ care au mixat live la fața locului - DJ Andi, Alin Tibulca, dar și Aqquanox!


La noi e mereu fun, așa că nu ezita să treci să ne saluți și să stăm de vorbă, iar dacă n-ai apucat să ajungi la mare, stai cu ochii pe paginile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai fresh informații!

Spre exemplu, ieri a trecut rareș pe la noi, și ce surpriză frumoasă ne-a făcut!


În ceea ce-i privește pe artiști, pe Main Stage au urcat - Rich Amiri, Spinall, Inna, Anitta, Lil Tjay, Don Toliver, dar și Gucci Mane. Fiecare show a fost întâmpinat cu entuziasm de fani, iar imaginile și clipurile stau drept mărturie!



Doar la concertul Anittei au fost 90.000 de oameni simultan în fața scenei principale și, dacă nu știi ce înseamnă asta, află că un stadion mare are în jur de 60.000 de locuri. Îți imaginezi ce va fi la Travis Scott?

Însă, până duminică, află că Neacșu a stat de vorbă cu Anitta și abia așteptăm să-ți arătăm interviul.


Până una alta, cred că pozele astea spun totul, nu?

„A fost probabil unul dintre momentele care îmi vor rămâne imprimate în creier toată viața. Anitta a fost absolut genială. Am împărtășit durerile de genunchi (mă rog, ale ei erau de la dans, ale mele de la cărat o boxă), origini latine și mental health în online. Altfel, distracția și ieri la cote maxime în studio, scena KISS FM full house și continuăm”, a mărturisit Cristi.

Un alt moment nebun a fost când rapper-ul Rich Amiri și-a aruncat în public ochelarii Fendi de 2000 de doalari, gest care a fost preluat și internațional. Cool, nu?


Azi distracția continuă, prieteni, cu Lil Pump, Rick Ross, Wiz Khalifa și mulți, mulți alții.

Ai zilnic surprize pregătite, cum ar fi următoarea informație - influencerul american, al cărui cont de TikTok se numeste „Dylan’s page”, unde are peste 11 milioane de urmăritori, va ajunge astăzi în festival, la invitația lui Selly. 


Până ne vedem la dans, nu uita să te hidratezi și să ai grijă de tine!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.