KISS FM la Beach, Please 2024, ziua III - Mesajul lui Wiz Khalifa, reuniune 5GANG pe scenă, haos la 6ix9ine și PANANARAMA până-n zori

Ziua a treia la Beach, Please! a fost cea mai tare de până acum, cu număr record de participanți, cu temperaturi record și multe multe momente memorabile.  

Așa cum deja știi, suntem în plin SummerKiss, iar studioul nostru KISS FM este amplasat în cadrul event-ului, iar aici, seară de seară, dăm o serie de petreceri memorabile, sub numele de PANANARAMA.


Și de această dată sute de oameni s-au adunat în fața KISS și au dansat până n-au mai putut! 

Cristi Neacșu 


Iată ce ne-a povestit Cristi Neacșu de la fața locului: 

„Ziua 3 la Beach, Please!: un party de milioane la studioul Kiss FM și peste 100.000 de oameni care au venit cu un sigur scop, sa se distreze până dimineața. Asta am făcut și noi pe scena Kiss FM, le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat, care au cântat cu noi și care ne-au dat cea mai bună energie!”, spune Cristi. 

La noi e mereu fun, așa că nu ezita să treci să ne saluți și să stăm de vorbă, iar dacă n-ai apucat să ajungi la mare, stai cu ochii pe paginile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai fresh informații!

Am avut și avem și multe surprize la studioul Kiss FM, de exemplu, ieri a trecut pe la noi și a stat la povești și a mixat și Goldcher


OLiX, jumătate de Partydul Kiss FM


Și OLiX a ținut să ne dea raportul despre cum i s-a părut cea de-a treia zi de Beach, Please!

„Penultima zi de Beach, Please! a început foarte pe chill, ca o zi de sâmbătă relaxantă la noi la studio. L-am avut invitat pe Goldcher. După care ușor ușor s-a încins petrecerea cu mulți DJi la noi la studio și, bineînțeles, a ținut până spre dimineață. Pe la ora 22:00 Partydul Kiss FM a făcut party tare tare de tot la scena Station, unde este tramvaiul festivalului. Mai târziu le-am prins și pe fetele de la ASIA și pe Anda Adam, care au concertat la scena Rapstalgia. Iar pe scena mare, bineînțeles, toți băieții ăia șmecheri pe care i-a așteptat toată lumea și pe muzica cărora a dansat toată lumea. Să începem cu Babasha, la care în momentul în care a urcat pe scenă toată lumea de la toate scenele, de la toate activările, de peste tot, toată lumea a alergat spre mainstage. N-am văzut în viața mea așa ceva. A fost o nebunie maximă. Și concertul, reuniunea 5GANG, a fost tare. Toți headlinerii au avut mega mega showuri, a fost foarte multă lume în festival. A fost tare de tot, iar azi îl așteptăm pe Travis Scott, unde cred că o să fie număr record de oameni în festival”, spune OLiX. 


Dintre momentele virale care au avut loc pe scenele Beach, Please!, concertul lui Wiz Khalifa a fost unul foarte apreciat de fani, dar care s-a terminat și cu ceva controversă. 

La interpretarea piesei „See You Again”, Wiz a avut un mesaj emoționant și care ni s-a dus la inimă. 


Selly a avut grijă să plănuiască și reuniunea 5GANG direct pe scena Beach, Please!, care sigur a fost un moment memorabil pentru fanii care au crescut cu muzica lor. 


6ix9ine... a făcut haos, așa cum era de așteptat. S-a aruncat în public direct de pe scenă, și-a declarat dragostea pentru publicul din România și cu greu a fost dat jos de pe scenă. 


Iar la studioul Kiss FM PANARAMA a durat până în zori. 

Nu uita să te hidratezi și să ai grijă de tine! Azi o să fie mai cald ca ieri și e de așteptat să fie și mai multă lume prezentă în public la Travis Scott. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.