Ce zice Wiz Khalifa despre faptul că a fost ridicat de poliție la Beach, Please!: „Nu am vrut să arăt lipsă de respect”

După concertul de sâmbătă seară de la Beach, Please!, Wiz Khalifa a fost ridicat de Poliție pentru că și-a aprins un joint pe scenă.

După incident, autoritățile au transmis duminică dimineață că Wiz Khalifa este cercetat pentru posesie de droguri. În România, consumul de marijuana este ilegal. 


Organizatorii Beach, Please! au declarat și ei că, la fel cum au transmis și înainte de începerea festivalului, au toleranță zero față de substanțele interzise și că-și doresc ca festivalul să se desfășoare în siguranță pentru toată lumea.  

Wiz Khalifa a anunțat și el duminică seară că îi pare rău, că toată lumea s-a comportat cu mult respect față de el și a fost lăsat să plece. De asemenea, el a mai transmis că se va întoarce în România, dar fără jointuri. 

„Concertul de seara trecută a fost incredibil. NU am vrut să arăt lipsă de respect față de România atunci când am fumat pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Mă voi întoarce în curând. Dar data viitoare fără un joint baban”, a scris Wiz Khalifa pe X.   


Beach, Please! 2024 s-a terminat, dar dacă ești deja cu gândul la ediția de anul viitor, biletele s-au pus deja în vânzare. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.