Petrecerea începe cu ReMan - „Afro Dream”

Afro Dream" de ReMan este o piesă captivantă care îmbină perfect ritmurile Afrobeat cu elemente electronice moderne. Piesa începe cu un beat contagios, atrăgând imediat ascultătorii într-un peisaj sonor vibrant.

„Afro Dream" este o celebrare a ritmului și culturii, perfectă pentru a aprinde ringul de dans și a transporta ascultătorii într-o lume a sunetului și a mișcării. 

Piesa a fost scrisă și produsă de ReMan.


O casetă cu o etichetă pe care scria 'DJ Aligator Megamix' a făcut un copil din anii 2000 să se îndrăgostească de muzica house. Câțiva ani mai târziu, combinația unică de genuri muzicale și culturi a acelui copil a făcut ca muzica lui să fie ascultată în întreaga lume.

Cu piesele sale ajungând până pe locul #3 în Shazam Global House și depășind 800 de milioane de streamuri și vizualizări, ReMan nu s-a ferit niciodată să încerce genuri noi, de la Deep House la Afro House, Tech House și Melodic Techno. Melodiile sale au fost incluse în numeroase playlisturi editoriale pe Spotify, în topurile zilnice de pe toate platformele de streaming și au avut difuzări constante la radiourile din întreaga lume.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.