Carla's Dreams ne oferă lumină în versuri - ,,Să fiu, să fim, să fii.” (Tempus Fugit 4)

Carla's Dreams aduce în lumina reflectoarelor o nouă capodoperă muzicală: ,,Să fiu, să fim, să fii" (Tempus Fugit 4). Această piesă transcendentală combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoțională și captivantă. Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar și le transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă.

În această compoziție, fiecare vers transmite o poveste profundă despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care atinge inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile plăcute ale chitarei, îndeamnă la contemplare și introspecție. Piesa este o celebrare a autenticității și a conexiunii umane, oferind o perspectivă unică asupra relațiilor și a trecerii timpului, fiind în același timp un sfârșit și un început.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria “Tempus Fugit”.


Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla’s Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum ,,Victima” și ,,Adidașii gri” sau ,,Înapoi” au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla’s Dreams, ,,Sub Pielea Mea”, care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam, global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul ,,Nocturn”, un proiect ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care și ,,Luna”, ,,Dependent”, în colaborare cu Deliric, ,,Anxietate” cu Antonia, alături de alte testimoniale și materiale. În 2023, piesa sa în colaborare cu Nicole Cherry, ,,Din cauza ta” a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și ,,ae” și colaborarea cu Satoshi pentru ,,Noaptea pe la 3”. Anul acesta, Carla’s Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - ,,Nu Știi”. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.