Undeva în VAMA, ep. 2: Tudor Chirilă, despre cel mai mișto concert

În așteptarea celui mai mare concert VAMA din acest an, cel de la Arenele Romane, de pe 27 iulie, Tudor Chirilă ne-a oferit mai multe exclusivități, amintiri și momente speciale din istoria trupei.  

În al doilea episod din seria Undeva în VAMA, Tudor a dezvăluit care este cel mai mișto concert al lor: 

„Probabil că cel mai mișto concert VAMA a fost cel în care am plecat din București, după cântarea din Fabrica, cu două autocare pline de oameni și ne-am dus în Vamă, unde am cântat pe plajă la ora 6 dimineața. Ăla a fost un moment extraordinar”, spune Tudor.

Apoi, se gândește mai bine și adaugă: 

„Alt concert foarte tare, aici sunt două, pentru mine a fost concertul „VAMA deschide Vama” din pandemie, când am cântat pe malul mării, într-o scenografie super interesantă. Oamenii veniseră cu laptopurile, pentru că nu puteau să aibă acces, și stăteau pe marginea spațiului încercuit de noi, că astea erau regulile atunci. Stăteau cu laptopurile acolo și se uitau la concert. Ascultau muzica din laptop, dar se uitau live la concert. Mi s-a părut extraordinar, așa o dedicare din partea fanilor, unii care veniseră la concert de la Iași, ca să fie în Vamă alături de noi, pentru ceva ce puteau vedea pe streaming, pentru că totul era transmis online, unde a fost văzut de peste 4000 de oameni. A fost un spațiu super tare, am cântat la apus, am cântat la răsărit, e pe canalul nostru de YouTube. Toată lumea a fost super încântată de concertul ăla și a fost o echipă foarte tare - Daniel Klinger, Irina Moscu, care a făcut scenografia și care a fost un punct super forte al concertului. Și acest concept, să cânți la apus, să stai 4 ore și apoi să cânți la răsărit. Super tare! Mi-aduc aminte că am avut un sentiment incredibil. Și era o doamnă care intra în apă pe la 6 dimineața, pe frigul ăla, era aprilie, și s-a aruncat în apă, erau niște imagini superbe. Tot momentul ăla și toată munca de până atunci s-a lăsat greu pe noi și, culmea, nu ne-am dus la somn, deși eram praf de oboseală. A fost super tare! Super tare concertul ăla.”, completează Tudor.       

Cu această ocazie revedem și noi cu mare plăcere cele două concerte „VAMA deschide Vama” și abia așteptăm concertul de la Arenele Romane, pe 27 iulie.

Vama Deschide Vama - Apus


Vama Deschide Vama - Răsărit


Trupa VAMA pregătește un concert senzație la Arenele Romane, pe 27 iulie.

Băieții au în plan cel mai mare spectacol al lor din 2024, așa că fanii nu vor fi lipsiți de surprize - de la piese pe care muzicienii nu le cântă în mod obișnuit, la reorchestrări sau invitați surpriză.  


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.