KIMARO 2024 - seara Kiss Energy a adus pe scenă un line-up incredibil și concerte memorabile

Festivalul KIMARO 2024, marea sărbătoare a muzicii româneşti, a continuat la Constanţa cu #KissEnergy, o seară cu un line-up incredibil: Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia, Fly Project, Vunk și BUG Mafia.

În a doua seară de KIMARO 2024, Ana Moga și Alex Ștefănescu au urcat pe scena Kiss Energy pentru a-i prezenta pe artiştii invitaţi, într-o nouă seară plină de energie creată de Kiss FM, cel mai ascultat radio din România!


Misha Miller a seara Kiss Energy, iar artista ne-a încântat cu piesele sale de succes. Publicul a dansat și s-a simțit bine pe muzica Mishei Miller, într-un moment cu totul special, la apus la malul mării.  


Mario Fresh a urcat pe scenă chiar la lăsarea întunericului și a început în forță cu hitul său „Solo”.

Cine nu l-a văzut niciodată pe Mario Fresh live, cu trupa de instrumentiști Alpaca The Band în spate, nu are cum să știe cât de bine sună totul în această formulă. 

A făcut publicul să ridice mâinile în aer și să cânte la unison pe piesa „Am rămas cu gândul la tine”, pe care artistul o cânta când era doar un copil, alături de Alex Velea.


Odată cu întunericul, pe scena Kiss Energy și-a făcut apariția superba Alina Eremia

Pentru a o prezenta de Alina, pe scenă a urcat unul dintre cei mai mari fani ai ei: Cristi Neacșu. 

Publicul a fost în delir de la prima ei piesă până la ultima, demonstrând încă o dată că Alina Eremia are o mulțime de fani la malul mării. 

Pentru a interpreta piesa care a fost declarată hitul anului 2023, pe scenă alături de Alina a urcat din nou Mario Fresh: 

„Piesa următoare a fost declarată piesa anului 2023, iar Kiss FM a contribuit extraordinar de mult ca ea să ajungă la urechile voastre cât mai repede și voi să vă îndrăgostiți de ea. Pentru următoarea piesă am nevoie de cineva, așa că vreau să faceți gălăgie pentru Mario Fresh”, a declarat artista de pe scenă înainte de a cânta „Ai fost”.  

A fost cu siguranță unul dintre cele mai frumoase momente ale serii. 


Publicul și atmosfera de la malul mării au explodat odată ce Fly Project a urcat pe scenă. A început cum altfel decât cu super hitul „Musica”. 

După ce a antrenat publicul cu „Toca Toca” și „Get Wet”, Tudor și-a luat la revedere de la public, dar energia lui bună a rămas cu siguranță cu cei din public nu doar pe toată durata serii Kiss Energy, ci și în zilele ce urmează. 


VUNK a intrat direct în pâine, urcând pe scenă direct cu chitarele în mâini și puși pe cântat „Felicitări, ai reușit”. 

Au urmat „1000”, „Secretul tău”, „Ultimul anunț”, „Vino, du-te”, „Pleaca”, iar momentul pop rock din seara Kiss Energy a lăsat publicul în delir. 


Cabron a deschis capitolul de hip hop al serii Kiss Energy. A electrizat la propriu atmosfera cu piesa „Departe de apus”. 

A continuat cu „Dă-o tare”, „Pradă de război”, „Fructul interzis” și a fost o jumătate de oră de concert memorabil și modul perfect de a încălzi publicul pentru următorul moment la Kiss Energy: BUG Mafia.  


Tataee, Caddy și Uzzi au urcat pe scena KIMARO îmbrăcați toți în roșu și au dat startul concertului BUG Mafia cu piesa „Cine e cu noi”. Din reacția publicului, toată lumea prezentă era cu ei! 


Au urmat piese precum „Pe Coastă”, „Capu' Sus”, „8 zile din 7”, „Băieți buni” și multe altele pe care publicul le știa pe de rost și le-a cântat cot la cot cu BUG Mafia.  

Concertul celei mai iubite trupe de hip hop din România s-a terminat cu „Trompetele” și a lăsat publicul scandând numele trupei minute bune. 

Vezi mai jos cum a fost întregul concert BUG Mafia din seara Kiss Energy de la KIMARO 2024: 


Duminică, 4 august, Rock FM încheie sărbătoarea muzicii românești cu Rock Nights, cu următoarele nume pe afiș: The Voodoo Child, Robin And The Backstabbers, Bosquito și Compact.

Intrarea publicului este liberă în toate cele trei seri de festival. Un eveniment KIMARO Entertainment prezentat de Kiss FM, Magic FM si Rock FM, parte a trustului AG Radio Holding.

Vezi cum au fost toate concertele de la KIMARO 2024 din seara Kiss Energy: 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.