De la folclor la muzică urbană - Leno și Nane au lansat „Arată-mi”

Leno, artista venită din folclorul românesc, care a cucerit rapid scena underground, lansează „Arată-mi” în colaborare cu Nane.

Piesa „Arată-mi” este încă o dovadă clară a talentului său versatil. Pe lângă vocea specială, care îți dă fiori, Leno a reușit să colaboreze cu raperul Nane, care nu mai are nevoie de prea multe prezentări. „Arată-mi” este un must-listen!

De muzică și versuri s-au ocupat PRNY, Leno, Nane și Lu-K Beats, iar piesa aduce elemente muzicale hip-hop, jazz și folclorice.

„Arată-mi” este o piesă de dragoste în care Leno și Nane ne arată cum trebuie să sune o piesă adevărată.


Leno este o artistă cu rădăcini în muzica folclorică, care a demonstrat că se poate mula pe orice stil muzical și a colaborat cu artiști trap precum Amuly pentru “Spune-le” și Rava pentru “Încă o șansă”. Când vine vorba despre muzica, Leno aduce elemente muzicale din jazz, hip-hop, chiar și din muzica populară românească, unde are o experiență vastă.

Nane a devenit cunoscut după ce a lansat primul mixtap, “De-ale mele”, în 2008. În 2016, el a venit cu albumele “Lună plină” și “Plecat de acasă”, iar, de-a lungul carierei, acesta a colaborat cu artiști precum Delia, The Motans, Irina Rimes, Vescan, Oscar, Ozteca, Uzzi și mulți alții. Printre single-urile sale de succes se numără “Ca o stea”, “Cocktail” și “La Piept”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.